Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Software Developer

Teleste Oyj Lieto

Telesten integroitu tuote- ja palvelutarjonta auttaa rakentamaan ja ylläpitämään verkottuneempaa yhteiskuntaa. Ratkaisumme tuovat televisio- ja laajakaistapalvelut sinulle, takaavat turvallisuutesi julkisilla paikoilla ja opastavat sinua joukkoliikenteen käytössä. Innovatiivisuutemme ja vankka kokemuksemme on tehnyt meistä johtavan kansainvälisen laajakaista-, turvallisuus- ja informaatioteknologioita sekä niihin liittyviä palveluja tarjoavan yrityksen. Olemme yhteydessä asiakkaisiimme maailmanlaajuisen toimipiste- ja kumppaniverkostomme avulla. Vuonna 2020 Telesten liikevaihto oli 145 miljoonaa euroa, ja yhtiön palveluksessa oli 858 henkilöä. Telesten osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Etsimme

Software Developeria

Manufacturing Engineering & Technology -tiimiimme, joka vastaa tuotannon kehittämisestä huomioiden uusimmat digitalisaation ja automatisoinnin tuomat mahdollisuudet. Tehtävä sijaitsee Littoisissa.

Tässä roolissa pääset joko frontend tai backend -osaajana näyttämään kyntesi innovoidessasi tuotantoa helpottavia web- ja mobiiliratkaisuja.

Haemme

Etsimämme kiteytyy seuraavaan: Sinulla on jo kokemusta ohjelmoinnista, olet sinut versionhallinnan käytössä, innostut haasteiden ratkaisemisesta yhdessä tiimisi kanssa sekä uuden oppimisesta.

Alla lista asioista, joista osa on sinulle jo entuudestaan tuttuja:

- Python, REST, JavaScript/TypeScript, SQL
- Django, Flask, ReactJS
- SQL Server, MongoDB
- Linux, Windows Server, Azure
- DevOps, Git, Jenkins, Docker

Tarjoamme

Kansainvälisen teknologiayhtiön, jossa kohtaat mielenkiintoisia haasteita modernissa valmistusympäristössä ja olet osa menossa olevaa teknologiamurrosta. Henkilölle, jolla on sisäinen palo oppia ja kehittää toimintaa, tarjoamme mahdollisuuden kasvaa tehtävässään.

Kiinnostuitko?

Täytä hakemuksesi viimeistään 23. toukokuuta 2021.

Lisätietoja tehtävästä, Antti Kuisma, +358445005327, antti.kuisma@teleste.com
WWW-osoitehttp://www.teleste.com
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä, Antti Kuisma, +358445005327, antti.kuisma@teleste.com
Työpaikan osoitePL 323, 20660 LITTOINEN
PalkkausSovitaan
Työ alkaaSovittaessa
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy23.05.2021 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.sympahr.net/public/pq.aspx?a74a3b91
Ilmoitus jätetty19.04.2021
Ilmoitusnumero10710414

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

26 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin