Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sales Agent

Telia Finland Oyj Helsinki

Nimeni on Ville Ellonen ja haen uutta huippumyyjää Telian Viikin myymälään. Etsin tähän myymälään rohkeita ja positiivisia myyjiä, joilla on poikkeuksellisen vahva halu kehittää itseään. Uskallatko sinä tarttua haasteeseen ja luoda tulevaisuutta kanssamme?

Seuraava mahdollisuutesi

Kaupassa edustat yritystämme ja olet käyntikorttimme asiakkaille. Otat heidät vastaan reippaalla asenteella ja omalla persoonallasi, kuuntelet heidän tarpeensa, kartoitat heidän kokonaistilanteensa ja myyt heille Telian ratkaisuja ennakoiden myös tulevaisuuden tarpeet.

Tuotesalkkusi sisältää kaikki kaupan tuotteet ja palvelut, kuten esimerkiksi puhelinliittymät, kodin laajakaistat, viihderatkaisut ja maksukanavat sekä laitteet ja niiden lisätarvikkeet.
Lisäksi hoidat myymälän jokapäiväisiä perustehtäviä, kuten vastaanotat tavaroita, hyllytät ja pidät myymälän edustavassa kunnossa.

Työajat vaihtelevat arkisin ja viikonloppuisin klo 8-20 myymälän aukioloaikojen puitteissa. Sopimuksella työaikasi on 10-38 tuntia.

Kuka sinä olet?

Tunnistat itsesi sanoista tavoitteellinen, vastuullinen ja rohkea. Ymmärrät hyvän asiakaskokemuksen merkityksen ja sinulla on asenne kunnossa, sekä palava halu menestyä. Nautit työskentelystä ihmisten parissa ja uskallat olla aina oma itsesi. Haluat nähdä työsi jäljen ja vaikuttaa itse ansaintamahdollisuuksiisi. Kiire ja paine eivät hetkauta sinua vaan siivittävät sinut entistä parempiin tuloksiin. Vaadit itseltäsi aina parasta mahdollista suoritusta ja asiointi kanssasi tulee olemaan asiakkaidemme päivän kohokohta.

Aikaisempi myyntikokemus katsotaan eduksi, mutta meille tärkeämpää ovat sinun asenne, kyky heittäytyä ja menestymisen nälkä.

Osaamisesi ja kokemuksesi:

- Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot sekä suomeksi että englanniksi.
- Tunnet vähintään perustasolla operaattorialan tuotteet ja palvelut.
- Haluat kehittää itseäsi suunnitelmallisesti.
- Näet muutokset ja uudet asiat mahdollisuutena.
- Kykenet seuraamaan ohjeita ja haluat kantaa vastuuta.
- Etsit jatkuvasti tapoja kehittää itseäsi, taitojasi ja osaamistasi sekä viedä niitä käytäntöön.


Mitä voit odottaa?

Meillä vallitsee rento ilmapiiri ja tekemisen meininki. Jokainen päivä on erilainen ja jokainen asiakas tarjoaa mahdollisuuden unohtumattoman asiakaskokemuksen luomiseen. Annamme sinulle parhaat työkalut kehittymiseen, onnistumiseen ja menestymiseen kanssamme jatkuvasti muuttuvalla alalla. Meillä kykynsä osoittavat huomataan ja palkitaan, jonka ansiosta monet myyjämme toimivat esimerkiksi myymälän kymppeinä, laitespesialisteina ja myyntivalmentajina.

Inspiroidu siis New Generation Telco -matkastamme ja liity osaksi tiimiämme!

Kiinnostuitko?

Lähetä meille CV:si ja itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.7.2020. Työtehtävä edellyttää sinun olevan täysi-ikäinen.

Kerron mielelläni lisää tulevasta roolistasi, tiimistä tai meillä työskentelystä. Ville Ellonen (Sales Manager, Area South) puhelimitse 0401757774 arkisin kello 09-12.

Welcome to Telia - Home to your next big opportunity!

Olemme Telia, New Generation Telco. Meillä on tärkeä tehtävä - tuoda maailma lähemmäksi ihmistä. Tarjoamme ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja kommunikoida keskenään missä päin maailmaa tahansa. Verkot ja muut operaattoripalvelut ovat edelleen ydinosaamistamme, mutta lisäksi olemme digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä toimintaamme lähellä olevilla alueilla, kuten IoT, datakeskus, älykäs liikenne tai koti sekä digitaalinen tunnistautuminen.
WWW-osoitehttp://www.telia.fi
YhteystiedotVille Ellonen, puh.: 0401757774
ville.ellonen@teliacompany.com
Työpaikan osoiteViikintori 3, 00790 HELSINKI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaMahdollisimman pian
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy20.07.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://www.telia.fi/career/avoimet-tyopaikat
Ilmoitus jätetty09.07.2020
Ilmoitusnumero10396421

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

36 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin