Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Koneistaja

Temp-Team Finland Oy Akaa

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Asiakasyrityksemme on merkittävä metalliteollisuuden alihankkija sekä laitevalmistaja. Yritys tuottaa erilaisia teollisuuden laitteistoja sekä metallirakenteita kansainvälisille markkinoille. Nyt etsimme heille vahvistukseksi

KONEISTAJAA Akaaseen

Kyseessä on mielenkiintoinen tehtävä jo ammattitaitoa kerryttäneelle CNC-koneistajalle. Asiakasyrityksemme tiloista löytyy paljon erilaisia koneita, joiden käyttäjänä ja ohjelmoijana valittu henkilö tulee toimimaan: työtehtävää voidaan täten räätälöidä henkilön oman kiinnostuksen mukaan. Haluamme tarjota osaavalle koneistajalle motivoivan työpaikan, jossa on varaa kehittymiselle!

Arvostamme aikaisempaa koneistus- ja ohjelmointikokemusta. Ohjauksena koneissa on Siemensin Sinumerik, joten sen hallinta katsotaan erityisesti eduksi - tämäkään ei kuitenkaan ole edellytyksenä, jos olet kerryttänyt kokemusta muista ohjausjärjestelmistä. Työtä tehdään 3-vuorossa.

Työtehtävien aloitusajankohdasta sekä työn tarkemmasta sisällöstä sovitaan valitun henkilön kanssa yhdessä. Myös palkasta sovitaan osaamisen mukaan.

Koneistaja: lähetäthän CV:si meille osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - Koneistaja Akaaseen. Tiedustelut: info.tampere@temp-team.fi tai 0207 414852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmään saapuneet hakemukset huomioidaan prosessissa.
WWW-osoitehttp://www.temp-team.fi
Yhteystiedotinfo.tampere@temp-team.fi tai 0207 414852
Työpaikan osoite37800 AKAA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaaHeti sopivan henkilön löydyttyä
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Pitkäaikainen
Haku päättyy31.10.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://temp-team.fi/job-detaljer/koneistaja-koneistaja-akaaseen-101/
Ilmoitus jätetty19.09.2019
Ilmoitusnumero10106084

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

34 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin