Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kassatyöntekijä, Hyllyttäjä

TempNor Group Oy Oulu

TempNor Group Oy on pohjois-suomalainen yritys, joka on erikoistunut henkilöstöpalveluiden ja kiinteistöpalveluiden tuottamiseen Suomessa ja Pohjoismaissa. Ideologiana on tuottaa palvelut ammattitaidolla ja asiakaslähtöisesti siellä, missä asiakaskin on -kotikonnuilla. Paikallisena "puhumme samaa kieltä" ja ajatuksemme kohtaavat helposti. Olemme HPL:n jäsenyritys.
Olet tervetullut iloiseen TempNor joukkoomme!

TempNor Group Oy (AB) är ett nord-finskt företag som har specialiserat sig på personal rekrytering och bemanning . Vår affärsidé är att tillhandahålla tjänster på ett professionellt och kundorienterat sätt, med god kunskap om lokala förutsättningar och att sätta kundes och medarbetares behov i fokus. Som en lokal aktör "pratar vi samma språk" och våra tankar kan lätt mötas, rätt person till rätt uppdrag. Du är välkommen till oss, vår glada TempNor gemenskap!

Haemme päivittäistavarakaupanalan asiakasyrityksillemme Oulun talousalueelle KASSATYÖNTEKIJÖITÄ ja HYLLYTTÄJIÄ osa- ja koko-aikaisiin työtehtäviin.

Olethan yhteistyökykyinen, ammattitaitoinen ja ystävällinen asiakaspalvelija, jolta löytyy stressi- ja paineensietokykyä.

Jätä hakemuksesi osoitteessa www.tempnor.fi -tai joonas.rinne@tempnor.fi
WWW-osoitehttp://tempnor.fi
YhteystiedotJOONAS RINNE, 040 678 7826, joonas.rinne@tempnor.fi
Työpaikan osoiteLimingantie 2, 90400 OULU
PalkkausTES
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaSopivien henkilöiden löydyttyä
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.01.2020
Ilmoitus jätetty13.12.2019
Ilmoitusnumero10195902

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

42 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin