Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Huolitsija, Meriliikenne/ CHS Air & Sea Oy

Tempro Oy Vantaa

CHS - ENSILUOKKAISTA KANSAINVÄLISTÄ LOGISTIIKKAPALVELUA
CHS on yksityinen suomalainen logistiikkayhtiö, joka tarjoaa kansainvälisiä kuljetus-, huolinta- ja varastointipalveluita sekä monipuolisia toimitusketjun hallintaratkaisuja.

Tuotamme myös erikoistuneita messu- ja näyttelylogistiikan sekä kulttuuri- ja taidelogistiikan palveluita ja toimimme Suomen Olympiakomitean virallisena logistiikkakumppanina. Kansainvälisesti toimimme yhteistyössä maailmanlaajuisen edustajaverkostomme kanssa. www.chs.fi

CHS Groupin toiminnan kasvaessa haemme Vantaalle tai Tampereelle CHS Air & Sea meriliikennetiimiin HUOLITSIJAA!

Olemme jo palkanneet tekijöitä, nyt uusi paikka avoinna! Työtehtäviisi kuuluvat ensisijaisesti merikuljetusten hoitaminen, sekä lähetyksissä tarvittavien kuljetus- ja huolintadokumenttien laadinta. Yhteydenpito konttivarustamoihin, kotimaisiin kuljetusliikkeisiin, viranomaisiin ja muihin sidosryhmiin, sekä monipuoliset asiakaspalvelutehtävät, palvelujen hinnoittelu ja yhteistyö kansainvälisen verkoston kanssa ovat myös osa päivittäistä työtäsi.

Tehtävä on voimassa toistaiseksi ja alkaa sopimuksen mukaan. Kykyjesi ja halujesi mukaan sinun on mahdollisuus laajentaa vastuitasi - paljon on sinusta kiinni!

Odotamme sinulta joustavuutta, hyvää paineensietokykyä ja oma-aloitteisuutta. Olet asiakaspalveluhenkinen, huumorintajuinen ja pidät tiimityöskentelystä hektisessä, suomalais-kansainvälisessä ympäristössä.
Sinulla on riittävästi tietoteknistä osaamista, sekä hyvä suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito. Muu kielitaito on lisäetu.

Toimi heti!
Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätä hakemuksesi ja CV:si pikimmiten osoitteessa www.tempro.fi / Avoimet työpaikat.

Lisätietoja tehtävästä antaa CHS Group: Petteri Leinonen 0400 985 718, sekä rekrytointikumppani Tempro: Pekka Salminen 020 7669 435 / pekka.salminen@tempro.fi.

Tempro Oy on suomalainen henkilöstöpalvelun asiantuntija, luotettava yhteistyökumppani ja vastuullinen työnantaja. Välitämme ja rekrytoimme henkilöstöä eri toimialoille koko Suomeen. Toimistomme sijaitsevat Vantaalla, Lappeenrannassa ja Tampereella. Lisää tietoa löydät meistä osoitteesta www.tempro.fi.

LUPAUKSEMME:
Tunnemme työnantajan ja työntekijän - ihmisen - tarpeet ja motivaatiot. Siksi haluamme rakentaa vahvuuksien pohjalta toimivan kumppanuuden. Suhtaudumme tähän työhön intohimoisesti jatkuvan oppimisen ja kehittymisen kautta, tehden kaikkemme ylittääksemme asiakkaiden odotukset.
WWW-osoitehttp://www.tempro.fi
YhteystiedotCHS Group: Petteri Leinonen 0400 985 718, sekä rekrytointikumppani Tempro: Pekka Salminen 020 7669 435 / pekka.salminen@tempro.fi.
Työpaikan osoiteRahtitie 3, 01530 VANTAA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa03.06.2019, tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Vakituinen
Haku päättyy03.06.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://tempro.fi/avoimet-tyopaikat/
Ilmoitus jätetty16.05.2019
Ilmoitusnumero9967568

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin