Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Toimitusjohtaja

Tempro Oy Parainen

Qvidja Kraft on kehittänyt patentoidun, mikrobipohjaisen uusiutuvan energian varastointimenetelmän sekä hiiltä päästämättömän tavan käsitellä vaikeita hiilipohjaisia sivuvirtoja ja jätteitä energiaksi. Tech Day Finland 2019 esitteli kolme Suomen innovatiivisinta startupia; Qvidja Kraft oli yksi näistä. Täysin uusi teknologia, huippuhyvä hyötysuhde ja ilmastoystävällinen hiilitase ovat nostaneet yrityksen globaalisti kiinnostavaksi.

Haemme energia-alan kasvuyritykselle Toimitusjohtajaa

Ydintehtäväsi on johtaa ja kehittää Qvidja Kraft Oy:n liiketoimintaa ja rakentaa menestyvä kasvuyritys. Innovaatioiden kaupalliset mahdollisuudet ovat todella merkittävät, mutta vauhdissakin sinun täytyy hallita laajeneva organisaatio ja kaikki kasvuyrityksen prosessit.

Tukikohtasi ja toimintamme ydin on Paraisilla, jossa tulet viettämään hyvän osan aikaasi. Liikut myös aktiivisesti asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden luona. Ajokortti ja turvallinen ajotapa ovat välttämättömiä edellytyksiä.

Henkilönä olet oma-aloitteellinen ja aktiivinen. Omaksut uusia asioita nopeasti, ja jaksat perehtyä monimutkaisiin kokonaisuuksiin. Viihdyt ihmisten parissa, esiinnyt hyvin ja haluat asiakkaan kanssa löytää ratkaisut niin strategisella kuin käytännön tasolla. Osaat johtaa, mutta et vierasta hommia kädet ja saappaat savessa.

Asiakaslähtöinen kaupallinen toiminta on sinulle luontevaa. Sinulla pysyvät monet langat käsissä säilyttäen maltin ja fokuksen, sekä elämän tasapainon. Sinua motivoi suuri tavoite ja sen saavuttaminen yhdessä tiimin kanssa ja olet kova tekemään töitä. Toivomme, että osaat pitää huolta hyvinvoinnistasi - emme laske tunteja ja joustamme puolestamme.

Tehtävässä menestymisen mahdollistaa soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus yhdistettynä vankkaan toimialan tuntemiseen. Sinulla on palava halu olla viemässä poikkeuksellinen innovaatioyritys kansainväliseksi menestykseksi. Hallitset normaalit tietotekniset työkalut, viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, muu kielitaito (erityisesti saksa) on lisäetu.

Yrityksemme vaikuttajat ja asiantuntijat ovat omistautunut, tiivis ja mutkaton porukka. Vaalimme poikkitieteellistä ajattelua ja ajattelemme, että kaikki on mahdollista. Olemme intohimoisia kokeilijoita ja tinkimättömän ratkaisukeskeisiä. Sinulla tulee olemaan iso rooli tämän hengen säilyttämisessä yrityksen kasvua vaarantamatta.

Qvidja Kraftin arvot ovat ekologisuus, rehellisyys ja luotettavuus. On helpointa tehdä työtä yhdessä ja ponnistaa päätöksiin, jos koet nämä arvot läheisiksi. Meille arvoilla on merkitystä.

Tämänkaltaista työpaikkaa ei monta kertaa ole tarjolla. Me haluamme parhaan kasvuyrityksen toimitusjohtajan. Ota yhteyttä, jos tämä työ on suurin unelmasi ja täytät hakukriteerimme.

Haastattelemme jo hakuaikana ja paikka täytetään oikean henkilön löydyttyä. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen, mukaan lukien halukkuus omistusosuuteen ja CV viimeistään ti 26.02.2019 rekrytointikumppanimme Tempro Oy:n osoitteessa www.tempro.fi / Avoimet työpaikat.
Lisätietoja tehtävästä antaa Tempro Oy / Mika Palmio, 0400 53 55 53 / Mika.Palmio@Tempro.fi.

Tempro on suomalainen henkilöstöpalvelun asiantuntija, luotettava yhteistyökumppani ja vastuullinen työnantaja. Välitämme ja rekrytoimme henkilöstöä eri toimialoille koko Suomeen. Toimistomme sijaitsevat Vantaalla, Lappeenrannassa ja Tampereella.
www.tempro.fi
WWW-osoitehttp://www.tempro.fi
YhteystiedotMika Palmio, Puh: 0400 53 55 53, Mika.Palmio@Tempro.fi
Työpaikan osoiteRajapurontie 16, 21630 LIELAHTI TL
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työ alkaa01.04.2019, tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Vakituinen
Haku päättyy26.02.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://tempro.fi/avoimet-tyopaikat/
Ilmoitus jätetty08.02.2019
Ilmoitusnumero9846552

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin