Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Toimintaterapeutti

Terapiakeskus Mentoris Oy Lappeenranta

Terapiakeskus Mentoris Oy tuottaa laadukasta kuntoutuspalvelua usealla paikkakunnalla. Asiakkaanamme ovat kaikenikäiset kuntoutujat lapsista vanhuksiin. Terapian tilaajina toimivat Kela, kunnat, vakuutusyhtiöt sekä yksityiset asiakkaat.

Haemme Valviran laillistamaa TOIMINTATERAPEUTTIA Lappeenrannan terapia- ja kuntoutuspalveluiden yksikköön

Haemme toimintaterapeuttia aluksi osa-aikaiseen ja myöhemmin mahdollisesti kokoaikaiseen työsuhteeseen alkaen heti tai sopimuksen mukaan. Asiakkaat ovat eri ikäisiä, Lappeenrannan ja lähikuntien alueelta. Työ on alkuun osa-aikaista, mutta työaikaa on mahdollista täydentää työsuhteen kuluessa.

Edellytämme hakijalta toimintaterapeutin tutkintoa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja luontevaan kanssakäymiseen erilaisten ihmisten kanssa. Etsimme joukkoomme henkilöä, joka sopii sitoutuneeseen ja innostuneeseen työyhteisöömme.

Tarjoamme hakijalle kannustavan tuen, mahdollisuuden työnohjaukseen, koulutukseen ja monipuolisen toimenkuvan terapiatyön parissa kehittyvässä yrityksessä. Tarjoamme myös mahdollisuuden oman työajan vapaaseen suunnitteluun.

Työn hoitaminen edellyttää ajokorttia ja omaa autoa. Haastatteluun kutsuttavien tulee esittää alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Valitun henkilön tulee esittää nähtäväksi myös lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi).

Valitulla henkilöllä tulee olla voimassa oleva EA I koulutus.

Tiedustelut:
Toimintaterapeutti Juha Tuderus 0503400713
juha.tuderus@mentoris.fi

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä!

Työpaikan osoite:
Terapiakeskus Mentoris Oy / Lappeenrannan toimipiste
Raatimiehenkatu 22 LH 34
53100 Lappeenranta
WWW-osoitehttp://www.mentoris.fi
YhteystiedotJuha Tuderus
0503400713
juha.tuderus@mentoris.fi
Työpaikan osoiteRaatimiehenkatu 22 LH 34, 53100 LAPPEENRANTA
PalkkausSopimuksen mukaan.
Työ alkaaHeti tai sopimuksen mukaan
Työaikaosapäivätyö, Muodostuen kokopäivätyöksi myöhemmin
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty26.10.2020
Ilmoitusnumero10497965

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

37 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin