Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Puheterapeutti

Terapiamerkurius Oy Lahti

PUHETERAPEUTTI Lahteen

Teetkö mielellään hommia perusterveydenhuollossa sekä kuntoutustyötä? Haluatko keskittyä puheterapeutin työhön ilman että sinun täytyy askarrella ja hoitaa muita avustavia tehtäviä? Olisiko mukavaa osallistua vuoden aikana useisiin koulutuksiin ja samalla tienata kilpailukykyistä palkkaa?

Meillä Terapiamerkuriuksessa puheterapeutin työnä on ohjata asiakkaita ja lähiympäristöä ja tehdä puheterapiaa. Avustavaan toimintaan on palkattu työntekijöitä ja puheterapeuttien työpareina on kommunikaatio-ohjaajia, mikä mahdollistaa keskittymisen omaan osaamiseen. Meillä puheterapeutti kouluttautuu useamman kerran vuodessa ja saa käyttöönsä parhaimmat ajanmukaiset työvälineet. Ympärillä on osaava ja innovatiivinen työyhteisö, jossa on kokeneita terapeutteja. He voivat tukea kehittymistäsi, jos olet vielä aloittamassa terapeutin uraasi. Tämän kaiken lisäksi palkkaus on erittäin kilpailukykyinen.

Terapiamerkuriuksessa työskentelee Savonlinnassa ja Oulussa kuusi puheterapeuttia ja heidän lisäkseen Savonlinnassa kaksi kommunikaatio-ohjaajaa ja kolme assistenttia. Savonlinnassa olemme osa Terapiakeskus Puroa, jossa työskentelee meidän lisäksemme kahdessa eri yrityksessä neljä toimintaterapeuttia sekä kaksi fysioterapeuttia.

Toimintamme periaatteita ovat laatu, ajan hermolla oleminen ja asiakaslähtöisyys. Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa Kela-asiakkaista ja kuntien maksusitoumuksella saapuvista asiakkaista. Lisäksi tuotamme ostopalveluna joidenkin lähialueen kuntien perusterveydenhuollon puheterapiapalveluja.

Olemme ahkeria kouluttautujia, koska haluamme tehdä työtämme laadukkaasti, tehokkaasti ja asiakkaan kannalta mahdollisimman tarkoituksenmukaisesti. Myös työhyvinvointi on meillä sydäntä lähellä ja henkilöstön jaksamisesta pidämme tarkoin huolta. Työajoistaan ja asiakasmääristään jokainen puheterapeutti saa päättää itse.

Etsimme nyt joukkoomme puheterapeuttia, joka haluaa kehittää osaamistaan ja haluaa olla osa mahtavaa moniammatillista tiimiämme. Meillä on mahdollisuus toimia laajalla alueella muuallakin Suomessa ja etäterapeuttinakin työskenteleminen onnistuu, joten ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä sinun näköisesi työ.
WWW-osoitehttps://terapiakeskuspuro.com/
YhteystiedotBRUNOU RIIKKA, Puh: 0401650145, riikka.brunou@terapiamerkurius.com
Työpaikan osoite15100 LAHTI
Palkkaussopimuksen mukaan
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy15.12.2019
Jätä hakemusriikka.brunou@terapiamerkurius.com
Ilmoitus jätetty15.11.2019
Ilmoitusnumero10168197

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

22 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin