Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Puheterapeutti

Terapiamerkurius Oy Lahti

Haluatko keskittyä puheterapeutin työhön ilman että sinun täytyy askarrella ja hoitaa muita avustavia tehtäviä? Mitä jos työparinasi kulkisi assistentti tai kommunikaatio-ohjaaja, jonka tehtävänä on tuottaa materiaalia ja sinä saat keskittyä terapian suunnitteluun ja toteutukseen? Olisiko mukavaa osallistua vuoden aikana useisiin koulutuksiin ja samalla tienata kilpailukykyistä palkkaa? Kiinnostaako erikoistuminen AAC-osaamiseen?

Meillä Terapiamerkuriuksessa puheterapeutin työnä on ohjata asiakkaita ja lähiympäristöä ja tehdä puheterapiaa. Avustavaan toimintaan on palkattu työntekijöitä ja puheterapeuttien työpareina on kommunikaatio-ohjaajia, mikä mahdollistaa keskittymisen omaan osaamiseen. Meillä puheterapeutti kouluttautuu useamman kerran vuodessa ja saa käyttöönsä parhaimmat ajanmukaiset työvälineet. Ympärillä on osaava ja innovatiivinen työyhteisö, jossa on kokeneita terapeutteja. He voivat tukea kehittymistäsi, jos olet vielä aloittamassa terapeutin uraasi. Tämän kaiken lisäksi palkkaus on erittäin kilpailukykyinen.

Terapiamerkuriuksella on työntekijöitä Savonlinnassa, Oulussa, Hattulassa ja Lahdessa: puheterapeuttien lisäksi kommunikaatio-ohjaajia, toimintaterapeutteja ja assistentteja.

Toimintamme periaatteita ovat laatu, ajan hermolla oleminen ja asiakaslähtöisyys. Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa Kela-asiakkaista ja kuntien maksusitoumuksella saapuvista asiakkaista. Lisäksi tuotamme ostopalveluna joidenkin kuntien perusterveydenhuollon puheterapiapalveluja.

Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden viikoittaiseen työnohjaukseen. Olemme myös ahkeria kouluttautujia, koska haluamme tehdä työtämme laadukkaasti, tehokkaasti ja asiakkaan kannalta mahdollisimman tarkoituksenmukaisesti. Meillä sinulla on mahdollisuus erikoistua erityisesti puhetta tukevaan ja korvaavaan kommunikaatioon. Myös työhyvinvointi on meille tärkeää ja henkilöstön jaksamisesta pidämme tarkoin huolta. Työajoistaan ja asiakasmääristään jokainen puheterapeutti saa päättää itse. Toimimme itseohjautuvan TEAL-organisaation mallilla.

Etsimme nyt Lahteen perusterveydenhuollon asiakkaita ja Kela-kuntoutusta tekevää puheterapeuttia, joka haluaa kehittää osaamistaan ja haluaa olla osa mahtavaa moniammatillista tiimiämme. Meillä voit toimia laajalla alueella muuallakin Suomessa ja etäterapeuttinakin työskenteleminen onnistuu, joten ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä sinun näköisesi työ.
WWW-osoitehttps://terapiakeskuspuro.com/
YhteystiedotYhteyshenkilö ja hakemusten vastaanotto : Riikka Brunou
riikka.brunou@terapiamerkurius.com
p. 040 165 0145
Työpaikan osoite15140 LAHTI
Palkkaussopimuksen mukaan
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty20.11.2020
Ilmoitusnumero10526534

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

57 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin