Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Psykoterapeutti

Terapiatalo Noste Oy Oulu

Me Terapiatalo Nosteella toimimme uuden ja modernin terapiapalvelun mahdollistajana sekä asiakkaille että terapeuteille. Tarjoamme terapeuteillemme modernit työtilat, alan parhaat digitaaliset työkalut terapian tueksi ja vaivattomat olosuhteet keskittyä itse terapiatyöhön. Asiakkaillemme annamme lupauksen siitä, että kontaktin saa aina - useita eri kanavia hyödyntäen. Itse terapiatyössä panostamme kasvotusten tapahtuvaan laadukkaaseen ja henkilökohtaiseen työskentelyyn, ilman poikkeuksia.

Toimipisteitämme löytyy ympäri Suomen; Helsingistä Töölöstä ja Kampista, Lappeenrannasta, Mikkelistä, Tampereelta, Turusta, Oulusta Uusikadulta, Kansankadulta ja Hallituskadulta, Pudasjärveltä, Kuusamosta, Raahesta ja Seinäjoelta. Alkuvuodesta 2020 avaamme toimipisteen myös Tikkurilaan. Vuoden 2020 lopussa toimipisteitämme on jo yli 20.

Etsimme kasvavaan joukkoomme Ouluun 2 koko- tai osa-aikaista psykoterapeuttia. Työsuhde on räätälöitävissä omien toiveidesi mukaan, halusit sitten toimia ammatinharjoittajana tai palkkasuhteisena työntekijänä Terapiatalo Nosteessa.

Mitä tarjoamme:

Terapiatalo Noste tarjoaa työntekijöilleen ensiluokkaiset, viihtyisät toimipisteet, edistykselliset potilastieto- ja varausjärjestelmät, mahdollisuuden kouluttautua lisää työn ohessa sekä omat sisäiset tukiryhmät. Mahdollistamme myös etävastaanotot uuden teknologiamme avulla sekä tarjoamme työntekijöidemme käyttöön modernit työvälineet ja järjestelmät.

Mielenterveystyön ammattilaisista koostuva asiakaspalvelumme hoitaa asiakkaan ensikontaktin, hoitoonohjauksen sekä toimii helposti saatavilla olevana tukena myös terapiasuhteen varrella. Meillä asiakas saa apua silloinkin, kun oma psykoterapeutti on kiireinen.

Hoidamme puolestasi markkinoinnin, asiakaspalvelun, laskutuksen, perinnän ja IT-tuen, jotta voit itse keskittyä täysipainoisesti asiakastyöhön.

Pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi kiinnostuksesi mukaan ja halutessasi osallistumaan myös palveluidemme kehittämiseen. Terapiatalo Noste pitää huolta henkilöstönsä viihtyvyydestä ja yhteisöllisyydestä muun muassa erilaisin tapahtumin ja virkistyspäivin. Omistaudumme pitämään huolta niin asiakkaista kuin terapeuteistakin.


Mitä odotamme sinulta:

Asianmukaista koulutustaustaa, joko psykologian, terveydenhuolto-, kasvatus- tai sosiaalialan tutkintoa - Lisäksi joko valmiiksi suoritettuja tai meneillään olevia psykoterapian tai psykiatrian erikoistumisopintoja

Kiinnostusta alan kehittämistä kohtaan

Ensiluokkaista palveluasennetta ja ammattitaitoa

Jos uskot sopivasi Terapiatalo Nosteen asiantuntijoiden joukkoon ja haluat päästä tekemään parempaa työtä mielenterveyden ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin eteen, laitathan viestiä 31.03.2020 mennessä osoitteeseen rekry@terapiatalonoste.fi, niin jutellaan lisää tai käy täyttämässä työnhakulomake osoitteessa https://terapiatalonoste.fi/tyomahdollisuudet-terapeuteille/ .

Lisätietoja klo 9-16 välillä antaa Terapiatalo Nosteen rekrytointijohtaja Joonas Piekkala. Tavoitat Joonaksen joko puhelimitse 0504344892 tai https://terapiatalonoste.fi/tyomahdollisuudet-terapeuteille/ linkin takaa rekrychatista.
WWW-osoitehttp://www.terapiatalonoste.fi
YhteystiedotRekrytointijohtaja Joonas Piekkala, Puh: 0504344892, joonas.piekkala@terapiatalonoste.fi
Työpaikan osoite90100 OULU
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaa01.03.2020, Sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.03.2020 klo 16:00
Jätä hakemusrekry@terapiatalonoste.fi
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://terapiatalonoste.fi/tyomahdollisuudet-terapeuteille/
Ilmoitus jätetty17.02.2020
Ilmoitusnumero10269329

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

43 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin