Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyntiedustaja

Termex-Eriste Oy Oulu

OLETKO AAA-TYYPPIÄ?

Omistat auton, ajokortin ja asenteen.

Etsimme nyt alueellesi suoramyynnin tulevia ammattilaisia - tartu tilaisuuteen!

Termex-Eriste Oy on 1988 perustettu kotimainen puhallusselluvillan valmistaja. Olemme markkinajohtaja omakotitalojen yläpohjien lisäeristämisessä. Yrityksellä on Suomessa tehtaat Tuusulassa ja Saarijärvellä sekä Bialogardissa, Puolassa. Termex-Selluvillan myynti ja asennus tapahtuu maan kattavan Termex-verkoston kautta.

Haemme Sinua, joka haluat menestyä sekä päästä mukaan mielenkiintoiseen työhön - ja ennen kaikkea mukavaan tiimiin!

Koulutamme Sinusta asiantuntijan lisäeristyskonseptiimme, jonka jälkeen osaat arvioida ja tarjota tarpeenmukaisen eristysratkaisun asiakkaillemme.

Tehtävään valittuna pääset mukaan myyntivalmennusohjelmaan. Myyntivalmennus kestää 4 kk, jonka aikana saat erinomaisen koulutuksen ja valmiudet menestyä työssäsi. Tarjoamme nykyaikaiset myynnin työkalut ja räätälöidyin tukiohjelman, jonka avulla myyntityösi on tuloksellista.

Myyntivalmennusjaksolta maksamme takuuprovision ja kilometrikorvauksen. Työn opittuasi sinulla on mahdollisuus erittäin hyvään ansiotuloon (5000-6000 e/kk). Työssä liikutaan paljon autolla, joten ajokortti ja oma auto ovat välttämättömät. Myynti on asennelaji, joten terve kunnianhimo ja sosiaalisuus ovat plussaa.

Toimi heti ja lähetä vapaamuotoinen hakemus (CV) sähköpostilla.
WWW-osoitehttp://www.termex.fi
YhteystiedotJouni Talvinen
Myyntijohtaja
jouni.talvinen@termex.fi
Puh. 050 490 5995
Työpaikan osoite90100 OULU
Palkkaussopimuksen mukaan
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty21.06.2018
Ilmoitusnumero9623810

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

92 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin