Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kunnossapitoins. tai SA-työnjoht./-suunnittelija

Terrafame Oy Sotkamo

Oletko sinä uusi KUNNOSSAPITOINSINÖÖRIMME, SÄHKÖAUTOMAATIOTYÖNJOHTAJAMME TAI -SUUNNITTELIJAMME?

Terrafame Oy on vuonna 2015 perustettu suomalainen monimetalliyhtiö, jonka tuotantolaitokset sijaitsevat Sotkamossa. Yhtiön bioliuotusta hyödyntävä tuotantoprosessi on ainutlaatuinen ja sen hiilijalanjälki selvästi perinteisiä nikkelin tuotantoteknologioita matalampi. Terrafame rakentaa parhaillaan yhtä maailman suurimmista akkukemikaalien tuotantolinjoista, jonka myötä yhtiö siirtyy jalostusketjussa eteenpäin metallipuolituotteiden valmistajasta sähköautojen akuissa käytettävien akkukemikaalien tuottajaksi.

Haemme sähköautomaatio-osastolle vahvistukseksi kunnossapitoinsinöörejä, sähköautomaatiotyönjohtajia ja sähköautomaatiotyönsuunnittelijoita. Tehtäviisi kuuluu roolista riippuen automaatioon liittyvien tietoverkkojen ja sähkönjakeluverkon ylläpitotehtävät, prosessiteollisuuden sähköautomaation kunnossapidon tehtävät tai kunnossapidon ylläpitosuunnittelu, joka sisältää MAXIMO-kunnossapitojärjestelmän ajan tasalla pitämistä yhdessä kunnossapidon osaajien kanssa.

Tehtävän hoitamisessa olennaista on sujuva yhteistyö oman organisaation, muiden osastojen, yhteistyökumppaneiden ja viranomaisten kanssa.

Sinulla on soveltuva sähkö- tai automaatiotekniikan koulutus ja kokemusta teollisuuden kunnossapitotöistä. Olet vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen. Englanninkielen taito on tehtävissä tarpeellinen, muun kielitaidon katsomme eduksi.

Tehtävässä on eduksi osaaminen seuraavilla osa-alueilla:

- prosessiteollisuus, laitesähköistys ja -instrumentointi
- sähkönjakelu ja sähköverkot
- ohjausjärjestelmien tuntemusta (Siemens S7, ValmetDNA, Siemens Scada)
- kunnossapitojärjestelmien tuntemus
- sähköautomaatioennakkohuolto-ohjelmien tuntemus
- ALMA-suunnittelujärjestelmän tuntemus
- automaation tietoverkot

Etsimme nyt uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, niin ota yhteyttä ja hae!

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköautomaatiopäällikkö Mikko Toiviainen, puh. 020 7130 800 (vaihde).

Täytäthän hakemuksesi viimeistään 31.7.2020 osoitteessa www.kykyjentalteenotto.fi (Avoimet työpaikat). Hakemusten käsittely- ja valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan.
WWW-osoitehttp://terrafame.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa sähköautomaatiopäällikkö Mikko Toiviainen, puh. 020 7130 800 (vaihde).
Työpaikan osoiteMalmitie 66, 88120 TUHKAKYLÄ
PalkkausSop. mukaan
Työ alkaaSop. mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Toistaiseksi voimassa oleva työsopimus
Haku päättyy31.07.2020
Jätä hakemusTäytäthän hakemuksei viimeistään 31.7.2020. Hakemusten käsittely- ja valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan.
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://kykyjentalteenotto.fi
Ilmoitus jätetty03.06.2020
Ilmoitusnumero10365638

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

42 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin