Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitaja

Terveystalo Julkiset palvelut Oy Kouvola

Terveystalo on Helsingin pörssissä listattu julkinen osakeyhtiö, jolla on vahva suomalainen omistus. Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palveluja yritys- ja yksityisasiakkaille ja julkiselle sektorille. Valtakunnallinen verkosto kattaa noin 180 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Toimipaikkaverkostoa täydentävät ympäri vuorokauden saatavilla olevat digitaaliset palvelut.

Haluamme, että meillä työskentelee nyt ja jatkossa toimialan parhaat asiantuntijat ja osaajat. Työnantajana meille on tärkeää urapolkujen mahdollistaminen, hyvä esimiestyö sekä ammattitaidon kehittäminen jatkuvasti muuttuvassa työelämässä. Olet tervetullut mukaan menestyvään joukkomme.

Haemme Terveystalon konsernin julkisten palvelujen toimintoon LÄHIHOITAJIA keikkatöihin hengityshalvauspotilastiimeihin Kouvolan alueelle.

Tiimeissä pääset ottamaan vastuuta sekä työskentelemään itsenäisesti, kuitenkin potilaan hoitosuunnitelmaa ja arkea kunnioittaen. Työtehtävänäsi on tukea potilasta itsenäiseen elämään, ehkäistä ja poistaa sairauden tai vamman aiheuttamia rajoitteita sekä huolehtia normaalin arjen sujumisesta.

Olethan jo suorittanut vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon (lähihoitaja tai vastaava) sekä omaat lääkehoidon ammattimaista osaamista. Työ on kolmivuorotyötä ja palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Edellytämme, että hoitajalla on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tiimiemme laadukasta ja osaavaa hoitoa ylläpidetään ja kehitetään monien koulutusmahdollisuuksien ja työhyvinvointia edistävien toimien sekä esimiestuen avulla.

Mikäli kiinnostuit, niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen mahdollisimman pian Tiina Sjöbergille osoitteeseen tiina.sjoberg@terveystalo.com
WWW-osoitehttp://terveystalo.com
YhteystiedotPalvelupäällikkö Tiina Sjöberg 043 826 4386 tiina.sjoberg@terveystalo.com
Työpaikan osoite45100 KOUVOLA
PalkkausYksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaika3-vuorotyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy30.06.2019 klo 23:59
Jätä hakemustiina.sjoberg@terveystalo.com
Ilmoitus jätetty21.05.2019
Ilmoitusnumero9973472

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

35 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin