Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Suuhygienisti

Terveystalo Julkiset palvelut Oy Helsinki

HAEMME osaavaa ja motivoitunutta SUUHYGIENISTIÄ

Työntekijöiltä vaaditaan yhden vuoden työkokemus valmistumisen jälkeen.

Arvostamme työntekijässä joustavuutta, asiakaslähtöisyyttä sekä positiivista asennetta työntekoon. Työ on osa-aikainen , 3 päivää viikossa. Palkka on kilpailukykyinen.

Terveystalo on Helsingin pörssissä listattu julkinen osakeyhtiö, jolla on vahva suomalainen omistus. Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palveluja yritys- ja yksityisasiakkaille ja julkiselle sektorille. Valtakunnallinen verkosto kattaa noin 180 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Toimipaikkaverkostoa täydentävät ympäri vuorokauden saatavilla olevat digitaaliset palvelut.

Haluamme, että meillä työskentelee nyt ja jatkossa toimialan parhaat asiantuntijat ja osaajat. Työnantajana meille on tärkeää urapolkujen mahdollistaminen, hyvä esimiestyö sekä ammattitaidon kehittäminen jatkuvasti muuttuvassa työelämässä. Olet tervetullut mukaan menestyvään joukkoomme.
WWW-osoitehttp://
YhteystiedotAluepäälikkö Anni Sinkko 040-1801253 anni.sinkko@terveystalo.com
Työpaikan osoitePorkkalankatu 22 C, 00180 HELSINKI
PalkkausTES
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa01.11.2021, mahdollisuuksien mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.10.2021 klo 15:00
Jätä hakemusanni.sinkko@@terveystalo.com
Ilmoitus jätetty19.09.2021
Ilmoitusnumero10960297

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

33 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin