Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vastaava sairaanhoitaja

Terveystalo Julkiset palvelut Oy Kouvola

Terveystalo on Helsingin pörssissä listattu julkinen osakeyhtiö, jolla on vahva suomalainen omistus. Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palveluja yritys- ja yksityisasiakkaille ja julkiselle sektorille. Valtakunnallinen verkosto kattaa noin 180 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Toimipaikkaverkostoa täydentävät ympäri vuorokauden saatavilla olevat digitaaliset palvelut.
Terveystalolla on yli kymmenen vuoden kokemus ympärivuorokautisten kotihoitopalveluiden järjestämisestä. Kotihoitoasiakkaamme ovat pääasiassa hengityshalvauspotilaita tai vammautuneita, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista hoitoa.

Haluamme, että meillä työskentelee nyt ja jatkossa toimialan parhaat asiantuntijat ja osaajat. Työnantajana meille on tärkeää urapolkujen mahdollistaminen, hyvä esimiestyö sekä ammattitaidon kehittäminen jatkuvasti muuttuvassa työelämässä. Olet tervetullut mukaan menestyvään joukkomme.

Haemme Terveystalon konsernin julkisten palvelujen toimintoon VASTAAVAA SAIRAANHOITAJAA hengityshalvauspotilas tiimeihin Kouvolan alueelle.

Tehtävänäsi on toimia alueella työnjohdollisessa vastuussa. Suorituaksesi sinulla tulee olla vankkaa työkokemusta sekä laaja-alaista ja monipuolista kliinistä kokemusta. Toivomme, että sinulta löytyisi lisäksi hyvät vuorovaikutustaidot, koordinointikykyä sekä innostavaa ja muita tsemppaavaa työotetta.

Tehtäviisi kuuluu perushoidon lisäksi kotihoidossa olevien potilaiden hoitotyön koordinointi ja hoitotiimin hoitotyön ohjaaminen, kouluttaminen sekä työvuorojen toteutumisen päivittäinen valvonta.

Päivittäisten tehtävien lisäksi pääset osallistumaan ja avustamaan hallintoa mm. seuraavissa tehtävissä:

- Tiimien materiaalien tilaamisessa
- Yksikön käytännnön työn kehittämisessä sekä projekteissa
- Rekrytoinnin avustaminen

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kattavalla perehdytyksellä jossa pääset kehittämää omaa osaamistasi sekä vaikuttamaan tiimiesi työskentelytapoihin.

Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Edellytämme, että hoitajillamme on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tiimiemme laadukasta ja osaavaa hoitoa ylläpidetään ja kehitetään monien koulutusmahdollisuuksien ja työhyvinvointia edistävien toimien sekä esimiestuen avulla.

Mikäli kiinnostuit, niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen mahdollisimman pian Tiina Sjöbergille osoitteeseen tiina.sjoberg@terveystalo.com
WWW-osoitehttp://terveystalo.com
YhteystiedotAluepäällikkö Tiina Sjöberg, Puh: 043-8264386, tiina.sjoberg@terveystalo.com
Työpaikan osoite45100 KOUVOLA
PalkkausTES
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaaHeti sopivan löydyttyä
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.08.2019 klo 23:59
Ilmoitus jätetty11.06.2019
Ilmoitusnumero9997029

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

69 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin