Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vastaava sairaanhoitaja

Terveystalo Julkiset palvelut Oy Oulu

Terveystalo on Helsingin pörssissä listattu julkinen osakeyhtiö, jolla on vahva suomalainen omistus. Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palveluja yritys- ja yksityisasiakkaille ja julkiselle sektorille. Valtakunnallinen verkosto kattaa noin 180 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Toimipaikkaverkostoa täydentävät ympäri vuorokauden saatavilla olevat digitaaliset palvelut.
Terveystalolla on yli kymmenen vuoden kokemus ympärivuorokautisten kotihoitopalveluiden järjestämisestä. Kotihoitoasiakkaamme ovat pääasiassa hengityshalvauspotilaita tai vammautuneita, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista hoitoa.

Haluamme, että meillä työskentelee nyt ja jatkossa toimialan parhaat asiantuntijat ja osaajat. Työnantajana meille on tärkeää urapolkujen mahdollistaminen, hyvä esimiestyö sekä ammattitaidon kehittäminen jatkuvasti muuttuvassa työelämässä. Olet tervetullut mukaan menestyvään joukkomme.

Haemme Terveystalon konsernin julkisten palvelujen toimintoon vastaavaa sairaanhoitajaa hengityshalvaus tiimeihin Oulun alueelle.

Tehtävänäsi on toimia alueella työnjohdollisessa vastuussa. Suoriutuaksesi sinulla tulee olla vankkaa työkokemusta sekä laaja-alaista ja monipuolista kliinistä kokemusta. Toivomme, että sinulta löytyisi lisäksi hyvät vuorovaikutustaidot, organisointi- ja koordinointikykyä sekä innostavaa ja muita tsemppaavaa työotetta.

Tehtäviisi kuuluu kotihoidossa olevien asiakkaiden hoitotyön koordinointi ja hoitotiimin hoitotyön ohjaaminen, verkostoyhteistyö, kouluttaminen sekä työvuorojen toteutumisen päivittäinen seuranta.

Päivittäisten tehtävien lisäksi pääset osallistumaan ja avustamaan hallintoa mm. rekrytoinnissa sekä yksiköiden käytännön työn kehittämisessä ja projekteissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, jossa pääset kehittämää omaa osaamistasi sekä vaikuttamaan tiimiesi työskentelytapoihin. Tulet saamaan työhösi kattavan perehdytyksen.

Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Edellytämme, että hoitajillamme on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tiimiemme laadukasta ja osaavaa hoitoa ylläpidetään ja kehitetään monien koulutusmahdollisuuksien ja työhyvinvointia edistävien toimien sekä esimiestuen avulla.

Mikäli kiinnostuit, niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen mahdollisimman pian Tiina Sjöbergille osoitteeseen tiina.sjoberg@terveystalo.com
WWW-osoitehttp://terveystalo.com
YhteystiedotAluepäällikkö Tiina Sjöberg, Puh: 0438264386, tiina.sjoberg@terveystalo.com
Työpaikan osoiteOulu, 90100 OULU
PalkkausTES
Työ alkaaHeti sopivan löydyttyä
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.08.2019
Jätä hakemustiina.sjoberg@terveystalo.com
Ilmoitus jätetty10.06.2019
Ilmoitusnumero9996710

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

71 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin