Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

HOITAJA

Tervolan kunta Tervola

Tervolan kunta julistaa haettavaksi 26.9.2019 klo 14.00 mennessä

HOITAJAN TOIMEN

kehitysvammaisten asumispalveluissa/työ- ja päivätoimintakeskuksessa.

Palvelukoti Kurjenpesä tarjoaa kodin kolmelletoista kehitysvammaiselle asukkaalle, joilla on osittaisen tai ympärivuorokautisen tuen tarve. Toiminnan lähtökohtana on tarjota asukkaille viihtyisä, turvallinen ja aktiivinen kotiympäristö. Palvelukoti Kurjenpesä tarjoaa myös tilapäishoitoasumista kotona asuville Tervolan kunnan kehitysvammaisille nuorille ja aikuisille.

Toimintakeskus järjestää päivä-, työ- ja avotyötoimintaa Tervolan asumispalveluissa asuville asukkaille sekä muille Tervolan kunnan alueella kotona asuville kehitysvammaisille asiakkaille. Toimintakeskuksen toiminnan lähtökohtana on tukea asiakkaan elämänhallintaa ja toiminnallisuutta, kunkin asiakkaan omien voimavarojen mukaan. Toimintakeskuksessa tehdään mm. kudonta, askartelu ja muita käden taitoja vaativia töitä sekä ulkotöitä. Avotyötoiminta sisältää erilaisia kuljetustöitä ja avustamista ruokahuoltopalveluissa.

Hoitajan tehtäväkenttä on laaja ja edellyttää liikkumista kehitysvammahuollon työyksiköiden välillä. Työhön liittyy kädentaidon tehtävien ohjaamisen lisäksi perushoidon ja huolenpidon ohella asukkaiden ohjaustilanteet kodin ulkopuolella ja aktiivisen osallistumisen virikkeellisen arjen luomiseen ja kehittämiseen yhdessä työyhteisön muiden työntekijöiden kanssa. Tervolan kunta on savuton työpaikka.

Työ toimintakeskuksella on päivätyötä, asumisessa kolmivuorotyötä.

Hoitajalta edellytetään lähihoitajan pätevyyttä. Eduksi katsotaan käsityöalan koulutus tai muu harrastuneisuus (musiikki, kuvataiteet, liikunta) sekä voimassa oleva hygieniaosaamistodistus. Hoitajalta edellytetään työkokemusta kehitysvammahuollosta. Lääkehoidon osaaminen on oltava todennettavissa. Työtehtävässä noudatamme tartuntalain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Valituksi tulleen on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä, varaukseton lääkärintodistus. Toimen täytössä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset jätetään ensisijaisesti sähköisenä osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Mahdolliset postitse toimitettavat hakemukset, joihin tulee liittää ansioluettelo ja jäljennökset opinto- ja työtodistuksista, osoitetaan Tervolan kunnan sosiaali- ja terveyslautakunnalle osoitteeseen Tervolan kunta, sosiaaliosasto Päivi Koivisto, Keskustie 81, 95300 TERVOLA. Kirjekuoreen merkintä HOITAJAN TOIMI KEHITYSVAMMAHUOLLOSSA. Hakemuksia ei palauteta.

Tervolassa 4.9.2019 Sosiaali- ja terveyslautakunta
WWW-osoitehttp://www.tervola.fi
YhteystiedotLisätietoja antaa kehitysvammahuollon johtaja Tiina Rauhala puh. 040 736 9331. Sähköposti: tiina.rauhala(at)tervola.fi.
Työpaikan osoiteJurvantie 1, 95300 TERVOLA
PalkkausKVTES:n mukainen
Työ alkaaSOPIMUKSEN MUKAAN.
Työaika3-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy26.09.2019 klo 14:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/250109/fi_FI
Ilmoitus jätetty11.09.2019
Ilmoitusnumero10095579
Työnantajan viite250109

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin