Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kiinteistönhoitaja

Tervolan kunta Tervola

Tervolan kunta julistaa haettavaksi kokoaikaisen

KIINTEISTÖNHOITAJAN TOIMEN

Kiinteistönhoitajan tehtäviin kuuluvat kiinteistönhuollon (rakennukset ja yleiset alueet) yleiset tehtävät, kiinteistönhuollon varallaoloon osallistuminen sekä kaukolämpölaitoksen hoitajan tehtävät. Tervolan kaukolämpölaitoksella on 2,5 MW biolämpökattila sekä 1,5 MW ja 700 kW öljykattilat. Kattiloiden suurin sallittu käyttöpaine on 10 bar.

Toimeen valittavalta edellytetään kiinteistönhoitajan koulutusta tai alan vahvaa työkokemusta. Eduksi katsotaan pätevyys ko. lämpölaitoksen käytön valvojan tehtäviin (painelaitelaki 72 §) tai valmius kouluttautua em. tehtävään. Eduksi luetaan myös kokemus kiinteistönhoidon tietojärjestelmistä, säteilylähteen vastaavan johtajan pätevyys sekä LVIA- tai sähköalan koulutus/kokemus. Työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus. Toimi täytetään toistaiseksi ja sen täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy TTES:n mukaan.

Tervolan kunta on savuton työpaikka.

Hakemus tulee jättää 6.6.2019 klo 13.00 mennessä. Hakemukset toivotaan jätettävän ensisijaisesti sähköisenä osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain 230831). Postitse toimitettaviin hakemuksiin tulee liittää vain nimikirjanote/ansioluettelo niistä koulutuksista ja työkokemuksista, jotka hakija haluaa huomioitavan tointa täytettäessä. Todistukset koulutuksesta ja työkokemuksesta pyydetään tarvittaessa erikseen. Hakemus tulee toimittaa osoitteeseen Tervolan kunta, Tekninen lautakunta, Keskustie 81, 95300 TERVOLA.
WWW-osoitehttp://www.tervola.fi
YhteystiedotLisätietoja antaa vt. tekninen johtaja Tiina Havela puh 0400 466 705 tai tiina.havela@tervola.fi.
Työpaikan osoite95300 TERVOLA
PalkkausTTES:n mukainen
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy06.06.2019 klo 13:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/230831/fi_FI
Ilmoitus jätetty16.05.2019
Ilmoitusnumero9967286
Työnantajan viite230831

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin