Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Teknisen johtajan viransijaisuus

Tervolan kunta Tervola

Haemme joukkoomme

TEKNISEN JOHTAJAN VIRANSIJAISTA
ajalle 24.10.2019-7.9.2020.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on rakennusalan insinöörin tutkinto tai teknisen oppilaitoksen talonrakennusalan tutkinto yhdistettynä vahvalla alan työkokemuksella tai muu tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Arvostamme ammatillisen osaamisen lisäksi vahvaa kehittämisotetta ja johtamistaitoja sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi eduksi katsotaan taloushallinnon kokemus ja kunnallishallinnon tuntemus.

Tekninen johtaja toimii teknisen osaston päällikkönä, teknisen lautakunnan esittelijänä ja kunnan johtoryhmän jäsenenä. Teknisen osaston tehtävänä on huolehtia kunnan rakennetun ympäristön toimivuudesta, edistää rakentamista, toimivan yhdyskuntarakenteen kehittymistä sekä terveellisen ja turvallisen asuin- ja elinympäristön muodostumista. Tekninen osasto huolehtii myös kunnan keskitetystä ruokahuollosta ja kiinteistöjen siivouspalveluista.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Hakija voi myös esittää oman palkkatoivomuksensa. Valitun toivotaan aloittavan mahdollisimman pian ennen sijaisuuden alkua tehtävään perehtymiseksi. Viran täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tervolan kunta on savuton työyhteisö.

Hakemukset on jätettävä ensisijaisesti sähköisenä osoitteessa www.kuntarekry.fi 30.8.2019 klo 15.00 mennessä. Työavain 245043. Mahdolliset postitse toimitettavat hakemukset kelpoisuuden osoittavine liitteineen osoitteeseen Tervolan kunta, Kunnanjohtaja, Keskustie 81, 95300 Tervola. Kuoreen merkintä "tekninen johtaja".
WWW-osoitehttp://www.tervola.fi
YhteystiedotLisätietoja virasta antaa kunnanjohtaja Mika Simoska, p. 040 506 2928, sähköposti etunimi.sukunimi@tervola.fi.
Työpaikan osoite95300 TERVOLA
PalkkausTS:n mukainen
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy30.08.2019 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/245043/fi_FI
Ilmoitus jätetty02.08.2019
Ilmoitusnumero10048211
Työnantajan viite245043

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

19 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin