Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Energianeuvoja

Thermopolis Oy Lapua

Thermopolis Oy toteuttaa energianeuvontaa kunnille, kuluttajille ja yrityksille Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueilla. Haemme tiimiimme itsenäisen työskentelyyn kykenevää energianeuvojaa ensisijaisesti Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueelle. Nyt haettava henkilö keskittyy ensivaiheessa erityisesti taloyhtiöille suunnattuun energianeuvontaan.

Yhtiömme toiminta-ajatuksena on lisätä uusiutuvan energian käyttöä ja energiaomavaraisuutta sekä parantaa julkisen sektorin, alueen yritysten ja kotitalouksien energiatehokkuutta. Yhtiön osakkaina on 11 energia-alan yritystä sekä Lapuan kaupunki ja Ilmajoen kunta. Thermopolis Oy kuuluu eurooppalaiseen noin neljänsadan energiatoimiston verkostoon.

Odotamme hakijalta
-Energiatekniikan tuntemusta talotekniikan osalta
-Vuorovaikutus-, yhteistyö- ja viestintätaitoja
-Oma-aloitteisuutta, energisyyttä
-Mahdollisuutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin
-Ruotsin kielen taitoa
-Oman auton käyttömahdollisuutta

Tarjoamme osaajalle työmahdollisuuksia mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Henkilön osaamistaustan mukaan osaamistasi voidaan hyödyntää muissakin kehityshankkeissamme. Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on määräaikainen ja kesto 31.5.2021 saakka.

Lisätietoa tehtävästä antavat toimitusjohtaja Matti Alakoskela, puh 044 438 4200 ja tai projektipäällikkö Lea Hämäläinen, puh. 040 960 6976. Hakemukset palkkatoiveineen ja liitteineen sähköpostitse osoitteeseen matti.alakoskela@thermopolis.fi
WWW-osoitehttp://www.thermopolis.fi
YhteystiedotMatti Aleksanteri Alakoskela, Puh: 044-4384200, matti.alakoskela@thermopolis.fi
Työpaikan osoiteLassilantie 12, 62100 LAPUA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaHeti
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk, 31.05.2021 saakka
Jätä hakemusHakemukset palkkatoiveineen ja liitteineen sähköpostitse osoitteeseen matti.alakoskela@thermopolis.fi
Ilmoitus jätetty24.09.2020
Ilmoitusnumero10469373
Työnantajan viiteEnergianeuvoja

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

31 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin