Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tilasuunnittelija

Tilakarhut Oy Helsinki

Tilasuunnittelijan tehtäviin yhtiössämme kuuluu kokonaisvaltainen sisustus-, kalustus- ja rakennuskorjaustöiden suunnittelu ja dokumentointi yritysasiakkaillemme sekä toimiminen toteutuksissa projektipäällikön apuna ja sijaisena.

Toimistollamme Helsingin Vallilassa tapahtuvan suunnittelutyön lisäksi työ on liikkumista työmailla sekä asiakas- ja työmaapalavereissa. Projektien kestot vaihtelee pienistä muutaman päivän projekteista yli vuoden kestäviin hankkeisiin ja projekteja on useita saman aikaisesti.   

Tilakarhut Oy on tilamuutosten johtaja. Osapuolina hankkeissa on yleensä toimisto- ja liiketilojen käyttäjät, arkkitehti ja sisustussuunnittelijat, talotekniikkasuunnittelijat, urakoitsijat, rakennusviranomaiset, kalustevalmistajat, rakennusmateriaalimyyjät  sekä kiinteistön omistajat ja heidän managerit.

Sopiva koulutus on rakennusarkkitehti tai sisustusarkkitehti. Suunnittelutyöt tehdään Autodeckin REVIT ja Lumion ympäristöissä joiden tuntemus on eduksi. Työssä pärjääminen edellyttää oma-aloitteisuutta, halua oppia uutta, ystävällistä luonnetta ja ennen kaikkea halua ratkaista asiakkidemme työympäristöongelmia.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen kai.bjorn@tilakarhut.fi osoitteeseen, mielellään heti. En välttämättä ehdi vastata kyselyihin ennen hakemusta. 

 

 

30 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin