Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kirjanpitäjä

Tili- ja Yrityspalvelu Lehtinen Oy Kauhava

Haemme toimipisteesiimme positiivista ja asiakaspalveluhenkistä kaupallisen koulutuksen omaavaa henkilöä hoitamaan asiakasyritystemme taloushallinnon tehtäviä.
Toimipaikkamme sijaitsevat useammalla paikkakunnalla (Alahärmä, Kauhava, Ylihärmä, Seinäjoki).

Vastaat kokonaisvaltaisesti omien asiakkaidesi kirjanpidosta ja muista taloushallinnon tehtävistä sekä autat heitä taloushallintoon tai verotukseen liittyvissä kysymyksissä. Autat asiakastasi menestymään omassa liiketoiminnassaan tuottamalla asiakasyritykselle oleellista informaatiota kirjanpidon pohjalta.

Tarjoamme työntekijöille mahdollisuuden kehittyä urallaan mahdollistamalla monipuolisia ja haastavia työtehtäviä sekä koulutuksia omien mielenkiintojen mukaan, jotka tukevat työntekijän omaa osaamista. Tarjoamme innostavan ja ammattimaisen työympäristön, jossa on ilo työskennellä ja kehittää omaa osaamistaan.

Edellytämme hakijalta alan koulutusta ja katsomme aiemman työkokemuksen eduksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja ansioluettelosi 20.10.2019 mennessä osoitteeseen toimisto@tililehtinen.fi
WWW-osoitehttp://www.tililehtinen.fi
YhteystiedotHannele Lehtinen, Puh: +358 40 750 6364
Työpaikan osoiteTyö useassa osoitteessa tai etätyö
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty20.09.2019
Ilmoitusnumero10106994

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

31 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin