Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Palkanlaskija

Tilikunta Oy Turku

Tilikunta Oy on vuoden 2019 alussa toimintansa aloittanut Kaarinan, Liedon, Paimion ja Sauvon omistama palvelukeskus, joka huolehtii omistajakuntien palkanlaskennasta ja taloushallinnon tehtävistä sekä niihin liittyvien ohjelmien ylläpidosta ja kehittämisestä. Yhtiössämme kuntia palvelee yhteensä noin 40 ammattilaista, joista 20 toimii palkanlaskennan parissa.

Etsimme palveluhenkistä PALKKASIHTEERIÄ

määräaikaiseen työsuhteeseen 31.8.2021 asti huolehtimaan asiakkaidemme palkanlaskennasta osaavalla otteella.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja vastuullisia palkanlaskennan tehtäviä kasvavassa yrityksessä. Etsimme uusia toimintatapoja hoitaa asiakkaidemme asioita paremmin. Olemmekin kehittämishaluisia, rohkeita ja vastuullisia yhteistyökumppaneita asiakkaillemme. Panostamme asiakkaidemme palveluun. Me tilikuntalaiset yhdessä huolehdimme, että Tilikunnasta tulee hyvä työpaikka. Tarjoamme työntekijöiden hyvinvointia tukevan, arvostavan, mukavan ja joustavan työympäristön. Jokaisen työntekijän osaamisella ja työpanoksella on meillä merkitystä.

Toivomme aiempaa työkokemusta palkanlaskennasta ja soveltuvaa alan ammatillista koulutusta. Arvostamme kunnallisten työehtosopimusten osaamista ja tietotekniikkataitoja. Etsimämme henkilö omaa hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot sekä itsenäisen työotteen. Hän on lisäksi numerotarkka, täsmällinen sekä asenteeltaan positiivinen.

Toivomme valittavan henkilön aloittavan työt mahdollisimman nopeasti. Palkkaukseen sovelletaan Avaintates-työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävistä antaa palvelupäällikkö Virpi Nieminen, puh. 050 314 6193

Hakemukset 15.4.2021 mennessä osoitteeseen info@tilikunta.fi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivan henkilön löydyttyä.
WWW-osoitehttp://www.tilikunta.fi
YhteystiedotPalvelupäällikkö Virpi Nieminen, p.050-3146193
virpi.nieminen@tilikunta.fi
Työpaikan osoite20360 TURKU
PalkkausAvaintes
Työ alkaaheti
Työaikakokoaikatyö, 36,25 h/vko
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy15.04.2021 klo 23:59
Jätä hakemusinfo@tilikunta.fi
Ilmoitus jätetty31.03.2021
Ilmoitusnumero10685696

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin