Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Personal assistant to Switzerland

Timo Rautanen switzerland

I speak english, finish and estonia.

Haen henkilökohtaista avustajaa avustamaan Sveitsiin.

Työ on liikuntaesteisen henkilökohtaista avustamista. Liikun sähköpyörätuolilla joten tarvitsen paljon apua. Minulla on 3 lasta. Sinulla on mahdollisuus asua kotonamme. Asumme Zugin kantonissa, Baarissa, hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Mitään varsinaista pätevyyttä työhön ei tarvita. Jos olet nuorekas, vastuuntuntoinen, tilannetajuinen ja erittäin luotettava, sekä osaat kuunnella rauhassa ohjeita ja yrittää toimia niiden mukaan, selviät työstä varmasti.

Jos olet kiinnostunut työstä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse.

Yhteydenotot pikaisesti. Puhun englantia, suomea ja viron kieltä.

Isiklikku abistaja
Pereisa otsib isiklikku abistajat Sveitsisse, kelle tööülesannete juurde kuulub abistamine igapäevastes asjades, milles liikumispuudega inimene abi vajab. 3-lapselises peres räägitakse eesti ja soome keelt. Eeldame kandidaadilt vähemalt eesti keele oskust. Töö sobib kandidaadile, kellel on varasem kogemus laste / liikumispuudega inimestega. Pakume motiveerivat palka, vaheldusrikast tööd, paindlikku töögraafikut ja majutuse.
Yhteystiedottimorautanen@yahoo.com
Työpaikan osoite6340 BAAR, Sveitsi
Palkkaus2500E KK
Työ alkaaheti
Työaikakokoaikatyö, myös osa-aikainen käy
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy01.06.2020
Ilmoitus jätetty23.05.2020
Ilmoitusnumero10355452

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin