Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kiinteistönvälittäjä

Toimitilavälitys Rhg Oy Helsinki

Toimitilavälitys RHG on vuonna 2008 perustettu, toimivan johdon omistama kiinteistönvälitysliike. Myymme ja vuokraamme toimitiloja Turussa, Helsingissä ja Tampereella sekä tarjoamme kiinteistöihin liittyviä lakipalveluita. Henkilökuntaamme kuuluu tällä hetkellä seitsemän alan ammattilaista.

Aktiivinen ja ammattitaitoinen toimitilavälittäjä - liity osaksi kasvutarinaamme!

Etsimme Helsingin ja Tampereen tiimeihimme jo kokemusta alalta kerryttänyttä myynnin osaajaa, jolla on aito halu tehdä huipputulosta myyntitoimeksiantojemme parissa. Tarjoamme sinulle koko talon tuen tehtävässä menestyäksesi, minkä lisäksi hyvät vuorovaikutustaidot sekä aktiivinen ja pitkäjänteinen työskentelyote mahdollistavat sen, että saavutat kaiken mitä tällä tehtävällä on tarjota.

Hakijalta edellytetään kiinteistöalan tuntemusta tai hyviä kontakteja toimitilakiinteistöjen omistajiin. Etsimämme ammattilainen ei epäröi myöskään lähteä vetämään pääkaupunkiseudun myyntitiimiämme vaan haluaa lähteä kanssamme viemään menestystarinaamme entistä pidemmälle. Meillä RHG:llä pääset aidosti kehittämään toimintamallejamme ja vaikuttamaan asioihin organisaatiomme sisällä.

Tärkeimpiä asiakkaitamme ovat vakuutusyhtiöt, kiinteistösijoitusyhtiöt, yksityiset kiinteistösijoittajat sekä julkishallinto. Toivommekin sinulta aktiivista otetta uusien toimeksiantojen hankkimiseen sekä kykyä hyödyntää jo kertyneitä verkostojasi.

Sinulle tarjoamme paikan matalassa organisaatiossa ja kollegoiksi saat kokeneita ja osaavia kiinteistöalan ammattilaisia. Yhdessä muodostamme tiimin, jossa on hyvä ja avoin ilmapiiri työskennellä. Työ meillä on hyvin itsenäistä, joten tarjolla on runsaasti vapautta, mutta myös vastuuta. Käytössämme on alan paras palkkausmalli. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.
WWW-osoitehttp://rhg.fi
YhteystiedotJuho Viljanen, Puh: 040 741 7522, info@rhg.fi
Työpaikan osoiteHelsinki, 00100 HELSINKI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemusyli 5 vuotta
Työ alkaasop.muk.
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Jätä hakemusinfo@rhg.fi
Ilmoitus jätetty10.05.2021
Ilmoitusnumero10746530

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

44 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin