Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kassa-myyjä elintarvikeosastolle

Tokmanni konserni Masku

Tokmanni on Suomen suurin halpakauppaketju. Noin 3600 tokmannilaista helpottaa ihmisten arkea ja juhlaa tarjoamalla monipuolisen ja ajankohtaisen valikoiman kotimaisia ja kansainvälisiä merkkituotteita sekä muita laadukkaita tuotteita aina edulliseen hintaan. Lähes 200:n eri puolilla Suomea sijaitsevan myymälänsä ja verkkokauppansa ansiosta Tokmanni on aina lähellä palvelemassa ihmisiä. Vuonna 2018 Tokmannin liikevaihto oli 870 miljoonaa euroa. Tokmannin osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin pörssilistalle..Maailman paras ostaja on hankkinut hyllyt täyteen laatutuotteita ja nyt tarvitaan palveluhenkisiä kassa-myyjiä auttamaan asiakkaita ostoksissa. Kaipaamme Maskun myymälään elintarvikeosastolle innokasta kassa-myyjää, joka jakaa arvomme ja on intohimoinen edullisten laatutuotteiden puolestapuhuja.

Tehtävänkuvaus

Kassa-myyjänä toimit tärkeässä roolissa varmistamassa, että asiakkaidemme myymäläkokemus on positiivinen. Työhösi kuuluvat esimerkiksi asiakaspalvelu kassalla ja myymälässä, tuotteiden hyllytys sekä muita esillepanoon ja saatavuuteen liittyviä tehtäviä sekä myymälätilan siisteydestä ja viihtyisyydestä huolehtiminen. Kassa-myyjän työssä vastaanotetaan ja siirrellään painaviakin tuotteita kumarrellen ja kurkottaen, joten työ vaatii tekijältään myös erinomaista fyysistä kuntoa, voimaa ja liikkuvuutta. Katso kassa-myyjän työstä Tokmannilla kertova video täältä: https://www.youtube.com/watch?v=1-tOiTSiDB0.

Mitä odotamme sinulta?

- Sinulla on positiivinen asenne ja aito halu työskennellä asiakaspalvelutehtävässä.
- Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja.
- Sinulla on hyvä paineensietokyky, tartut oma-aloitteisesti toimeen ja viet asioita tehokkaasti loppuun asti.
- Haluat tehdä työsi hyvin, olet ylpeä omasta ammattitaidostasi sekä kiinnostunut myös sen kehittämisestä.
- Sinulla on hyvä elintarvikeosaaminen tai kokemusta elintarvikeosastolta.


Kaupallinen koulutus ja kokemus kaupan alalta katsotaan eduksesi, mutta tärkeintä asiakkaillemme ja työkavereillesi on positiivinen asenteesi sekä aito kiinnostus kaupan alaa ja myymälätyöskentelyä kohtaan.

Mitä tarjoamme?

Meille tokmannilaisille on tärkeää, että toimimme vastuullisesti ja tehokkaasti ympäristöstä ja ihmisistä välittäen. Kannustamme sekä autamme henkilöstöämme kehittämään osaamistaan ja panostamme hyvään yhteishenkeen. Tarjoamme sinulle:

- Monipuolisen ja vaihtelevan työn nopeatempoisessa toimintaympäristössä
- Mukavat työkaverit ja mahdollisuuden työskennellä osana ammattitaitoista tiimiä
- Kattavan perehdytyksen tehtävään
- Mahdollisuuden kehittyä kaupan alan ammattilaisena sekä edetä urallasi
- Vastuullisen työnantajan sekä ison konsernin henkilöstöedut


Hakuohje ja lisätiedot:

Haemme kassa-myyjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Keskimääräinen viikkotyöaika on 20-30 tuntia. Kassa-myyjän työtä tehdään kaikissa vuoroissa, myös viikonloppuisin, myymälän aukioloaikojen mukaisesti.

Hae tehtävään viimeistään 12.7. täyttämällä sähköinen hakulomake. Luemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tiedusteluihin vastaa myymäläpäällikkö Juha Heinonen juha.heinonen@tokmanni.fi .
WWW-osoitehttp://www.tokmanni-konserni.fi
Yhteystiedot-
Työpaikan osoiteMaskuntie 232, 21250 MASKU
PalkkausKaupan alan TES
Työ alkaaSopimuksen mukaan heti sopivan löydyttyä
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy12.07.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.saima.fi/smarthome/aew.html?jc=45&did=21012&job_id=14612
Ilmoitus jätetty01.07.2020
Ilmoitusnumero10389230
Työnantajan viite14612

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

41 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin