Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiakashankkija

TOP SECURITY FINLAND OY Nokia

Tule lisäämään turvallisuutta kanssamme!

Top Security Finland Oy on vahvasti kasvava ja vakavarainen turvallisuusalan toimija.

Suunnittelemme ja toteutamme kameravalvonta-, hälytysjärjestelmä- ja kulunvalvontaratkaisuja erilaisiin kiinteistöihin teollisuushalleista liiketiloihin.

Asiakashankkijamme kontaktoivat puhelimitse yrityspäättäjiä, ja sopivat asiakastapaamisia yrityksemme myyjien kalentereihin.

Mikäli tulosten saavuttaminen ja tiimissä toimiminen innostavat sinua, mutta osaat myös johtaa omaa toimintaasi, tulet viihtymään porukassamme paremmin kuin hyvin!

Oikein toteutettuna puhelimitse tehtävä ajanvaraus on helpompaa kuin luuletkaan, joten aikaisempaa kokemusta tehtävästä emme edellytä. On tietysti itsestään selvää, että saat tehtävään asiantuntevan perehdytyksen ja valmentajan tuen.

Asiakashankkijoillamme on käytössään akustoiduilla sermeillä varustetut sähköpöydät, säädettävät työtuolit ja laadukkaat kuulokkeet sekä helppokäyttöinen soittojärjestelmä.

Toimistomme sijaitsee Nokialla (Kolmenkulmantie 1). Meille pääsee sujuvasti bussilla ja pihalla on myös runsaasti maksutonta parkkitilaa.

Palkkaus on rakennettu erittäin kilpailukykyiseksi ja kannustavaksi, joten voit turvallisesti tarttua tilaisuuteen ja olla meihin yhteyksissä!

http://www.topsecurity.fi
YhteystiedotSami Karvonen
044 950 2493
sami.karvonen@topsecurity.fi
Työpaikan osoiteKolmenkulmantie 1, 37150 NOKIA
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy16.06.2019
Jätä hakemusSami Karvonen
Top Security Finland Oy

sami.karvonen@topsecurity.fi
044 950 2493
Ilmoitus jätetty12.06.2019
Ilmoitusnumero9998941

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin