Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Huoltamotyöntekijä

TOTAL-Henkilöstöpalvelut Oy Tampere

Oletko iloinen ja positiivinen, sekä ahkera asiakaspalvelutehtävissä viihtyvä työntekijä? Nyt haemme Tampereelle reipasta ja motivoitunutta Huoltamotyöntekijää osa-aikatyöhön.


Hakijalta toivotaan aikaisempaa kokemusta monipuolisista huoltamotöistä, niin kassasta ja Veikkauksen palveluista kuin vähintään avustavaa osaamista keittiössäkin. Mielellään pystyt toimimaan itsenäisesti haastavissa ja nopeatempoisissa asiakaspalvelutehtävissä, olet joustava sekä luotettava työntekijä ja hymykin irtoaa myös kiireen keskellä. Uskallat myös ottaa tarvittessa vastuuta ja toimia välillä yksinkin.
Luonnollisesti omistat myös hygieniapassin (alkoholipassi on eduksi). Oma auto on eduksi, mutta myös julkisillakin pääsee lähelle, jopa ihan työpaikan viereen.

Tarjolla on siis osa-aikatyötä n. 20-25 h/viikko, ehkä enemmänkin. Työajat vaihtelevat arkisin ja viikonloppuisin klo: 06.00 - 22.00 välillä, mahdollisuus myös vaikuttaa työvuoroihin. Työt alkaa heti eli kannattaa olla nopea jos työt kiinnostaa. Tarjolla on työtä nuorekkaassa ja rennossa työporukassa, hyvällä asenteella ja ammattitaidolla höystettynä.

Jos kiinnostuit tai jopa innostuit, niin täytä allaoleva hakemus huolellisesti, kiitos. Hyvä mahdollisuus kesätyöhön loppukesäksi ja jatkossa mahdollisesti vaikka opiskelun oheen.

Käy täyttämässä hakemus osoitteessa http://totalhenkilostopalvelut.fi/avoimet-tyopaikat/ (Pirkanmaa)


Total-Henkilöstöpalvelut on henkilöstötalo, joka pyrkii edistämään ja lisäämään pidempikestoisia työsuhteita. Olemme keskittyneet laadukkaaseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakasyritystemme kanssa, mikä mahdollistaa pidempiaikaisten työsuhteiden tarjonnan ja usein vakinaistumisen mahdollisuuden työnhakijoillemme. Työllistämme vuosittain satoja osaajia asiakkaillemme, useille eri aloille. Toimimme paikallisesti Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Itä-Suomessa. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton jäsen ja noudatamme vastuullisesti työehtosopimuksia, työlainsäädäntöä ja HPL:n alalle laatimia eettistä toimintaa korostavia sääntöjä ja periaatteita..
WWW-osoitehttp://totalhenkilostopalvelut.fi/
Yhteystiedotwww.totalhenkilostopalvelut.fi
Työpaikan osoite33540 TAMPERE
PalkkausTES
Työn luonnekesätyö, vuokratyöpaikka
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaheti/sopimuksen mukaan.
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kesto3 - 6 kk, mahdollisesti pitempäänkin
Haku päättyy17.07.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://totalhenkilostopalvelut.fi/avoimet-tyopaikat/
Ilmoitus jätetty05.07.2020
Ilmoitusnumero10392554

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

41 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin