Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kiinteistönhoitaja/-huoltomies

TOTAL-Henkilöstöpalvelut Oy Tampere

Haemme asiakasyrityksellemme kahta luotettavaa ja omatoimista KIINTEISTÖNHUOLTOMIESTÄ määräaikaiseen työsuhteeseen (aluksi). Ahkeralla ja hyvällä työntekijällä mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen.
Työhön kuuluu pääasiassa kiinteistöihin ja asuntoihin liittyviä korjaus- ja huoltotöitä, tarvittaessa myös piha-alueiden kunnossapitotöitä ja liputuksia. Työ on kokopäivätyötä ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.
Hakijalta toivotaan kokemusta vastaavista töistä, sekä kokemusta erilaisten kiinteistönhoidossa käytettävien työkalujen (ja koneiden) käytöstä. Oletamme, että tunnet myös kiinteistöautomatikkaa ja taloteknikkaa sekä pienimuotoiset putkihommat sujuu. Kiinteistöpuolen koulutus on selkeä etu. Vaatimuksena työturvakortti.

Mikäli kiinnostuit ja tähtäimessa on työt alan ammattilaisten kanssa pitkät perinteet alalta omaavassa yrityksessä niin täytä hakemuslomake sivuillamme osoitteessa: http://totalhenkilostopalvelut.fi/avoimet-tyopaikat/ (Pirkanmaa)


Total-Henkilöstöpalvelut Oy on Kuopiosta lähtöisin, yksityisomistuksessa oleva tehokas ja joustava henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Toimimme paikallisesti Itä-Suomessa, Pirkanmaalla sekä Keski-Suomessa.
Toimintamme perustuu asiantuntevaan ja nopeaan palveluun, asiakaslähtöiseen ajatteluun sekä vastuulliseen toimintaan. Kauttamme työllistyy vuosittain satoja osaajia useille eri aloille, erilaisiin työtehtäviin.
Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton jäsen. Noudatamme vastuullisesti paitsi työehtosopimuksia ja lakeja, myös HPL:n alalle laatimia eettistä toimintaa korostavia sääntöjä ja periaatteita.
WWW-osoitehttp://totalhenkilostopalvelut.fi/
YhteystiedotTotal Henkilöstöpalvelut Oy
Työpaikan osoite33540 TAMPERE
PalkkausTES / Sopimus
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan / heti
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk, mahdollisuus vakituiseen työpaikkaan
Haku päättyy22.02.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://totalhenkilostopalvelut.fi/avoimet-tyopaikat/
Ilmoitus jätetty08.02.2019
Ilmoitusnumero9847534

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin