Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kiinteistönhoitaja/-huoltomies

TOTAL-Henkilöstöpalvelut Oy Tampere

Haemme pitkäaikaiselle asiakasyrityksellemme luotettavaa ja omatoimista KIINTEISTÖNHOITOTYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen, optio vakituiseen työpaikkaan.


Työhön kuuluu pääasiassa kiinteistöihin ja taloyhtiöihin liittyviä piha-alueiden kunnossapitotöitä (ruohonleikkuu, pihapesut, liputuksia yms.) ja tarvittaessa myös päivystyksiä. Jos hallitset myös koneenajotaidon (Wille ja/tai pyöräkone), niin on suureksi eduksi. Toivomme, että tunnet jonkun verran myös talotekniikaa.
Hakijalta toivotaan ja odotetaan kokemusta vastaavista töistä, voimassaolevaa työturvakorttia sekä kokemusta erilaisten kiinteistönhoidossa käytettävien työkalujen (ja koneiden) käytöstä. Kiinteistöpuolen koulutus ja tieturvakortti sekä C-ajokortti lasketaan selkeäksi eduksi.

Tarjoamme kokopäivätyötä nuorekkaassa tekijäporukassa ja työt alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä. Palkkaus kiinteistöpalvelualan TES/sopimus.

Täytä hakemuslomake sivuillamme osoitteessa: http://totalhenkilostopalvelut.fi/avoimet-tyopaikat/ (Pirkanmaa)


Total-Henkilöstöpalvelut on henkilöstötalo, joka pyrkii edistämään ja lisäämään pidempikestoisia työsuhteita. Olemme keskittyneet laadukkaaseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakasyritystemme kanssa, mikä mahdollistaa pidempiaikaisten työsuhteiden tarjonnan ja usein vakinaistumisen mahdollisuuden työnhakijoillemme. Työllistämme vuosittain satoja osaajia asiakkaillemme, useille eri aloille. Toimimme paikallisesti Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Itä-Suomessa. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton jäsen ja noudatamme vastuullisesti työehtosopimuksia, työlainsäädäntöä ja HPL:n alalle laatimia eettistä toimintaa korostavia sääntöjä ja periaatteita.
WWW-osoitehttp://totalhenkilostopalvelut.fi/
YhteystiedotTotal Henkilöstöpalvelut Oy
Työpaikan osoite33540 TAMPERE
PalkkausTES / Sopimus
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan / heti
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk, mahdollisuus vakituiseen työpaikkaan
Haku päättyy14.07.2020
Jätä hakemushttp://totalhenkilostopalvelut.fi/avoimet-tyopaikat/
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://totalhenkilostopalvelut.fi/avoimet-tyopaikat/
Ilmoitus jätetty30.06.2020
Ilmoitusnumero10387954

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin