Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Siivooja

TOTAL-Henkilöstöpalvelut Oy Kuopio

Haemme Kuopioon asiakkaallemme osa-aikaisia reippaita siivoojia keikkatyöhön. Työhön annetaan hyvä perehdytys ja välttämättä sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Työ sopii hyvin esim. opiskelijoille, jotka voivat toisinaan tehdä siivousvuoron arkipäivänä. Työtä on tarjolla myös viikonloppuisin. Lisätietoa ja työstä saat soittamalla Total-henkilöstöpalvelut Kuopio 0400 552675.


Total-Henkilöstöpalvelut on henkilöstötalo, joka pyrkii edistämään ja lisäämään pidempikestoisia työsuhteita. Olemme keskittyneet laadukkaaseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakasyritystemme kanssa, mikä mahdollistaa pidempiaikaisten työsuhteiden tarjonnan ja usein vakinaistumisen mahdollisuuden työnhakijoillemme. Työllistämme vuosittain satoja osaajia asiakkaillemme, useille eri aloille. Toimimme paikallisesti Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Itä-Suomessa. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton jäsen ja noudatamme vastuullisesti työehtosopimuksia, työlainsäädäntöä ja HPL:n alalle laatimia eettistä toimintaa korostavia sääntöjä ja periaatteita.
WWW-osoitehttp://totalhenkilostopalvelut.fi/
YhteystiedotTotal-henkilöstopalvelut, Kuopio, puh. 0400 552675
Työpaikan osoiteSammonkatu 6, 70500 KUOPIO
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa07.07.2020, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kesto6 - 12 kk, sovittavissa
Jätä hakemushttps://tyopaikat.totalhenkilostopalvelut.fi/?action=open&id=1205&fcid=1
Ilmoitus jätetty03.07.2020
Ilmoitusnumero10391902

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

43 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin