Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Siivooja

TOTAL-Henkilöstöpalvelut Oy Kuopio

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme itsenäiseen työhön kykeneviä KOKOAIKAISIA SIIVOOJIA Kuopioon. Työt alkavat heti!

Työ on eri kohteissa tapahtuvaa porras- ja toimistosiivousta, joten oma auto on välttämätön. Tarjoamme sinulle täydet viikkotunnit ja mahdollisuuden vakituiseen työpaikkaan. Tarvitset työssäsi myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä ei vaadita, koska työhön perehdytetään. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Työturvallisuuskortin katsomme eduksesi.

Täytä hakemus hakemuksessa olevan linkin kautta. Lisätietoja työpaikasta saat soittamalla Total -Henkilöstöpalvelut Kuopio, Timo 0400 552675.

Toimithan pikaisesti, sillä työt alkavat heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Total-Henkilöstöpalvelut on henkilöstötalo, joka pyrkii edistämään ja lisäämään pidempikestoisia työsuhteita. Olemme keskittyneet laadukkaaseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakasyritystemme kanssa, mikä mahdollistaa pidempiaikaisten työsuhteiden tarjonnan ja usein vakinaistumisen mahdollisuuden työnhakijoillemme. Työllistämme vuosittain satoja osaajia asiakkaillemme, useille eri aloille. Toimimme paikallisesti Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Itä-Suomessa. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton jäsen ja noudatamme vastuullisesti työehtosopimuksia, työlainsäädäntöä ja HPL:n alalle laatimia eettistä toimintaa korostavia sääntöjä ja periaatteita.
WWW-osoitehttp://totalhenkilostopalvelut.fi/
YhteystiedotTimo Suhonen 0400 552675
Työpaikan osoiteSammonkatu 6, 70500 KUOPIO
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaa07.07.2020, tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.07.2020
Jätä hakemushttps://tyopaikat.totalhenkilostopalvelut.fi/?action=open&id=1200&fcid=1
Ilmoitus jätetty03.07.2020
Ilmoitusnumero10391913

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

43 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin