Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lastenhoitaja

Touhula Varhaiskasvatus Oy Oulu

Touhula on Suomen suurin yksityinen päiväkotiperhe. Tarjoamme lapsille laadukasta varhaiskasvatusta sekä esiopetusta iloisessa, turvallisessa ja oppimaan innostavassa ympäristössä. Toimintamme kulmakiviä ovat perhekeskeisyys, ennakkoluulottomuus ja innovatiivisuus, touhukas asenne sekä halu kehittyä varhaiskasvatuksen edelläkävijäksi.

Touhula LystiVekara sijaitsee keskellä Ritaharjun asuinaluetta. Toimintamme on liikuntapainotteista, ja meistä mikään ei ole tärkeämpää kuin se, että liikunnassa on aidosti iloa ja riemua. Touhula LystiVekarasta ei toden totta hauskanpito lopu, siitä vastaavat päiväkodin kaksi puoliskoa, Lystilä sekä Hymylä.

Haemme lastenhoitajaa opintovapaan sijaisuuteenTouhula LystiVekaraan Oulun Ritaharjuun.

Lastenhoitajana edistät päiväkodin lasten kokonaisvaltaista hyvinvointia, kasvua ja kehitystä yhteistyössä työyhteisösi ja perheiden kanssa. Työskentelet 1-4 -vuotiaiden ryhmässä. Meillä Touhulassa pääset vaikuttamaan työhösi, sillä annamme aktiivisuudelle ja uusille ideoille tilaa. Päiväkodin teeman mukainen toiminta mahdollistaa sinulle vahvuuksiesi hyödyntämisen ja työssä kehittymisen. Haettava tehtävä on määräaikainen opintovapaan sijaisuus ajalle 7.1.2019-31.5.2019.

Tarjoamme Sinulle:

- Monipuolisen tehtävänkuvan, jossa Sinulla on mahdollisuus tehdä työtä omalla persoonalla ja vaikuttaa päiväkodin toimintaan laajemminkin
- Vakavaraisen työnantajan ja hyvät työsuhde-edut
- Kattavat koulutusmahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen
- Iloisen ja virkeän työyhteisön, jossa on vahva me-henki
- Ketterän, joustavan ja jatkuvasti kehittyvän toimintakulttuurin

Odotamme Sinulta:

- Aktiivista työskentelyotetta sekä joustavuutta toimia jatkuvassa muutoksessa
- Erinomaisia yhteistyötaitoja lasten, työyhteisön ja perheiden hyvinvoinnin tueksi
- Halua toimia yhteisöllisesti ja rakentavasti
- Kelpoisuusehtojen mukaista lastenohjaajan tai lähihoitajan koulutusta, joka sisältää lapsiin ja nuoriin suuntautumisvaihtoehdon mukaiset opinnot.
- Voimassa olevan rikosrekisteriotteen esittämistä, siten kuin Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) edellyttää. Työsopimus on ehdollinen hyväksyttävän rikosrekisteriotteen esittämiseen saakka.

Mikäli kiinnostuit, jätä meille hakemuksesi osoitteessa https://rekry.varhaiskasvatus.com/meprekry 4.12.2018 mennessä. Voit kysyä tehtävästä lisätietoa päiväkodin johtaja Sari Seppäseltä, puh. 044 715 0248, sari.seppanen@touhula.fi.
WWW-osoitehttp://www.touhula.fi
YhteystiedotVoit kysyä tehtävästä lisätietoa päiväkodin johtaja Sari Seppäseltä, puh. 044 715 0248, sari.seppanen@touhula.fi.
Työpaikan osoite90540 OULU
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaa07.01.2019, 7.1.2019
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk, 31.5.2019 saakka (opintovapaan sijaisuus)
Haku päättyy04.12.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.touhula.fi/
Ilmoitus jätetty20.11.2018
Ilmoitusnumero9768758
Työnantajan viite1627

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

27 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin