Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Päiväkotiapulainen

Touhula Varhaiskasvatus Oy Oulu

Touhula huolehtii yli kymmenen tuhannen lapsen varhaiskasvatuksesta Suomessa. Meillä on eri puolilla Suomea jo yli 180 päiväkotia. Toimintamme kulmakiviä ovat perhekeskeisyys sekä kannustava, avoin ja kehittävä toimintakulttuuri. Olemme Touhulassa luomassa onnellista lapsuutta tukemalla lapsen oppimista, kasvua ja hyvinvointia.

Haemme energistä ja iloista päiväkotiapulaista Touhula Kivikkokankaalle Ouluun.

Touhula Kivikkokangas on 8-ryhmäinen liikuntapäiväkoti, joka sijaitsee Kivikkokankaan uudella asuinalueella loistavien ulkoilumahdollisuuksien äärellä. Olemme iso lämminhenkinen päiväkoti, joka koostuu kahdesta vierekkäisestä rakennuksesta. Tilamme ovat valoisia, uusia ja haluammekin pitää niistä hyvää huolta. Meiltä löytyy jo päiväkotiapulainen, mutta etsimme vahvistusta joukkoomme talon ollessa suuri ja kahdessa eri rakennuksessa. Oletko sinä meidän toinen päiväkotiapulaisemme? Olethan sinäkin lapsirakas, tykkäät välillä höpötellä lasten kanssa ja ehkä jopa ottaa heitä mukaan puuhiisi? Lapset lupaavat tuoda sinun päivääsi väriä ja vauhtia! Sitouduthan sinäkin meihin, koska meille tulet olemaan tosi tärkeä! Tervetuloa osaksi iloista ja touhukasta työyhteisöämme!

Huolehdit päiväkodin puhtaudesta ja siisteydestä siivousohjelman mukaisesti. Lisäksi vastaat ruokahuollon sekä pyykkihuollon erilaisista tehtävistä. Vastaat mm. aamu- ja välipalan valmistelusta sekä ruoka- ja tukkutilauksista. Toimit erikseen sovittaessa myös avustavissa tehtävissä, kuten ulkoilussa ja lasten pukemisessa. Teet tiiviistä yhteistyötä päiväkodin muun henkilöstön kanssa. Haettava tehtävä on osa-aikainen 23h/vko ja toistaiseksi voimassa oleva.

Tarjoamme Sinulle:

- Monipuolisen työnkuvan merkityksellisellä alalla
- Hyvät työsuhde-edut
- Ystävällisen ja virkeän työyhteisön, jossa työpanostasi arvostetaan
- Ketterän, joustavan ja jatkuvasti kehittyvän toimintakulttuurin

Odotamme Sinulta:

- Omatoimista ja reipasta työskentelyotetta
- Aikaisempaa työkokemusta vastaavasta tehtävästä
- Erinomaisia yhteistyötaitoja lasten, työyhteisön ja perheiden hyvinvoinnin tueksi
- Voimassa olevaa hygieniapassia
- Voimassa olevan rikosrekisteriotteen esittämistä. Työsopimus on ehdollinen hyväksyttävän rikosrekisteriotteen esittämiseen saakka.

Mikäli kiinnostuit, jätä meille hakemuksesi 31.7 mennessä osoitteessa rekry.varhaiskasvatus.com/meprekry Voit kysyä tehtävästä lisätietoa päiväkodin johtaja päiväkodin johtaja Eveliina Lassilalta p. 050 477 8719 eveliina.lassila@touhula.fi
WWW-osoitehttp://www.touhula.fi
YhteystiedotPäiväkodin johtaja Eveliina Lassila p. 050 477 8719 eveliine.lassila@touhula.fi
Työpaikan osoiteRakkakiventie 35, 90670 OULU
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa01.09.2020
Työaikaosapäivätyö, 4,5
Työn kestoyli 12 kuukautta, Toistaiseksi voimassaoleva
Haku päättyy31.07.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.touhula.fi/
Ilmoitus jätetty04.06.2020
Ilmoitusnumero10367667
Työnantajan viite2951

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

66 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin