Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Touhula Varhaiskasvatus Oy Lappeenranta

Touhula huolehtii yli kymmenen tuhannen lapsen varhaiskasvatuksesta Suomessa. Meillä on eri puolilla Suomea jo 180 päiväkotia. Toimintamme kulmakiviä ovat perhekeskeisyys sekä kannustava, avoin ja kehittävä toimintakulttuuri. Olemme Touhulassa luomassa onnellista lapsuutta tukemalla lapsen oppimista, kasvua ja hyvinvointia.

Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa Touhula Lappeenrannan Kampukselle.

Touhula Lappeenrannan Kampus on kolmiryhmäinen pieni ja nuori yksikkö, joka sijaitsee Lappeenrannan teknillisen yliopiston kampusalueella.
Kasvatusvastuullisia aikuisia (päiväkodin johtaja, varhaiskasvatuksen opettajat ja varhaiskasvatuksen lastenhoitajat) päiväkodissamme on 8 ja lapsia noin 50. Päiväkodissa työskentelee myös päiväkotiapulainen. Päiväkodin teema on taide ja kieli. Kieli- ja taidepainotteisessa varhaiskasvatuksessamme käytämme luovan ilmaisun monia muotoja. Meillä taide on kokonaisvaltaista kokemista kaikilla aisteilla, mikä tapahtuu muun muassa kehollisen, sanallisen, kuvallisen ja musiikillisen ilmaisun kautta. Taide on osa päivittäistä arkeamme, ei vain ohjattuja tuokioita. Käytämme paljon muun muassa luonnonmateriaaleja ja kestävä kehitys onkin yksi tärkeimpiä arvojamme. Kieli kulkee mukana arjessa mm. lorujen, laulujen ja leikkien avulla. Tutustumme kirjallisuuteen päivittäin ja käymme kirjastovierailuilla.
Yksikkömme vahvuuksia ovat Touhulan arvojen mukaiset avoimuus, vastuullisuus, oppimisen ilo ja hyvinvointi. Työyhteisömme on tiivis ja avoin ja teemme paljon yhteistyötä yli ryhmärajojen. Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen 13.8.-18.12.2021 väliselle ajalle.

Odotamme sinulta avoimuutta sekä rohkeutta kohdata eri kieli- ja kulttuuritaustoista tulevia perheitä. Työssä korostuvat myös vuorovaikutus- ja tiimityötaidot sekä joustavuus. Kielitaito ja kiinnostus taiteeseen ja kädentaitoihin katsotaan eduksi.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana edistät päiväkodin lasten kokonaisvaltaista hyvinvointia, kasvua ja kehitystä yhteistyössä työyhteisösi ja perheiden kanssa. Meillä Touhulassa pääset vaikuttamaan työhösi, sillä annamme aktiivisuudelle ja uusille ideoille tilaa. Päiväkodin teeman mukainen toiminta mahdollistaa sinulle vahvuuksiesi hyödyntämisen ja työssä kehittymisen.

Tarjoamme Sinulle:

- Monipuolisen tehtävänkuvan, jossa Sinulla on mahdollisuus tehdä työtä omalla persoonalla ja vaikuttaa päiväkodin toimintaan laajemminkin
- Kattavat koulutusmahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen
- Iloisen ja virkeän työyhteisön, jossa on vahva me-henki
- Uudistuvan, joustavan ja jatkuvasti kehittyvän toimintakulttuurin
- Hyvät työsuhde-edut

Odotamme Sinulta:

- Aktiivista ja positiivista työskentelyotetta
- Erinomaisia yhteistyötaitoja lasten, työyhteisön ja perheiden hyvinvoinnin tueksi
- Halua toimia yhteisöllisesti ja rakentavasti
- Kelpoisuusehtojen mukaista lastenohjaajan tai lähihoitajan koulutusta, joka sisältää lapsiin ja nuoriin suuntautumisvaihtoehdon mukaiset opinnot.
- Voimassa olevan rikosrekisteriotteen esittämistä, siten kuin Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) edellyttää. Työsopimus on ehdollinen hyväksyttävän rikosrekisteriotteen esittämiseen saakka.

Tervetuloa iloiseen, joustavaan ja touhukkaaseen työyhteisöömme!


Mikäli kiinnostuit, jätä meille hakemuksesi 26.7 mennessä. Voit kysyä tehtävästä lisätietoa 29.6.-7.7 välisenä aikana päiväkodin johtaja Anna Lappalaiselta p. 050 4756 755 anna.lappalainen@touhula.fi.
/ Heli Sopaselta p. 050 324 1305 heli.sopanen@touhula.fi 8.-19.7 välisenä aikana
/Anna Turuselta p. 050 4722 312 anna.turunen@touhula.fi 20.-26.7 välisenä aikana.
WWW-osoitehttp://www.touhula.fi
YhteystiedotVoit kysyä tehtävästä lisätietoa 29.6.-7.7 välisenä aikana päiväkodin johtaja Anna Lappalaiselta p. 050 4756 755 anna.lappalainen@touhula.fi.
/ Heli Sopaselta p. 050 324 1305 heli.sopanen@touhula.fi 8.-19.7 välisenä aikana
/Anna Turuselta p. 050 4722 312 anna.turunen@touhula.fi 20.-26.7 välisenä aikana.
Työpaikan osoiteYliopistonkatu 34 rakennus 4, 53850 LAPPEENRANTA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa13.08.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk, Määräaikainen 13.8.-18.12.2020
Haku päättyy26.07.2020 klo 23:59
Ilmoitus jätetty29.06.2020
Ilmoitusnumero10387405

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

41 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin