Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Touhula Varhaiskasvatus Oy Rovaniemi

Touhula huolehtii yli kymmenen tuhannen lapsen varhaiskasvatuksesta Suomessa. Meillä on eri puolilla Suomea jo yli180 päiväkotia. Toimintamme kulmakiviä ovat perhekeskeisyys sekä kannustava, avoin ja kehittävä toimintakulttuuri. Olemme Touhulassa luomassa onnellista lapsuutta tukemalla lapsen oppimista, kasvua ja hyvinvointia.

Haemme kahta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa Touhula Korkalovaaraan Rovaniemelle.

Touhula Korkalovaara on on kuusi ryhmäinen liikunta painoitteinen päiväkoti, joissa liikunta näkyy päivittäin monipuolisesti pedagogisessa toiminnassamme. Meillä on sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilökunta sekä asiakas- ja henkilöstötyytyväisyytemme ovat korkeat. Päiväkodissamme työskentelee 19 varhaiskasvatuksen ammattilaista sekä ryhmäavustaja ja päiväkotiapulainen. Varhaiskasvatuksen periaatteitamme ovat kokopäiväpedagogiikka ja pienryhmätoiminta. Tehtävämme on olla mukana luomassa onnellista lapsuutta! Päiväkotimme sijaitsee keskustan läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Päivittäisissä toiminnoissa hyödynnämme lähimaastoa metsineen, läheisiä leikkipuistoja ja liikennepuistoa. Viereisen koulun urheilukentällä talvella mm. hiihdämme ja lumikenkäilemme. Hyvän sijaintimme ansiosta pystymme osallistumaan erilaisiin kulttuuri- ja liikuntatapahtumiin sekä vierailemaan esim. kirjastoissa, museossa ja Pilkkeessä Haettavat tehtävät ovat kokoaikaisia ja määräaikaisia 3.8.2020-31.5.2021 väliselle ajalle. Toinen varhaiskasvatuksen lastenhoitaja tulee työllistymään esiopetusryhmään ja toinen 3-5-vuotiaiden lasten ryhmään.

Touhulan liikuntapäiväkodin päivä on täynnä liikettä. Lapsia innostetaan liikkumaan monipuolisesti ja luovasti pitkin päivää. Liikunta on läsnä kaikilla oppimisen alueilla. Päiväkodissa lapset pääsevät päivittäin ilmaisemaan itseään, kokeilemaan omia rajojaan ja kokemaan onnistumisen elämyksiä liikkumalla. Luontaiselle liikkumiselle ja leikille on aina aikaa ja tilaa. Lupaamme, että lapset kokevat liikunnan iloa päivittäin. Liikuntapäiväkodissamme kasvaa lapsia, joilla on hyvä suhde liikkumiseen ja itsensä huolehtimiseen jo nuorena. Liikuntapäiväkodin tavoite on luoda hyvä perusta terveille elämäntavoille. Liikuntapäiväkodistamme kasvaa iloisia ikiliikkujia, jotka ovat löytäneet liikunnan riemun sekä reippaat ja terveelliset elämäntavat. Ilo on leikkiä, liikkua, keikkua ja kiikkua!

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana edistät päiväkodin lasten kokonaisvaltaista hyvinvointia, kasvua ja kehitystä yhteistyössä työyhteisösi ja perheiden kanssa. Meillä Touhulassa pääset vaikuttamaan työhösi, sillä annamme aktiivisuudelle ja uusille ideoille tilaa. Päiväkodin teeman mukainen toiminta mahdollistaa sinulle vahvuuksiesi hyödyntämisen ja työssä kehittymisen.

Tarjoamme Sinulle:

- Monipuolisen tehtävänkuvan, jossa Sinulla on mahdollisuus tehdä työtä omalla persoonalla ja vaikuttaa päiväkodin toimintaan laajemminkin
- Kattavat koulutusmahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen
- Iloisen ja virkeän työyhteisön, jossa on vahva me-henki
- Uudistuvan, joustavan ja jatkuvasti kehittyvän toimintakulttuurin
- Hyvät työsuhde-edut

Odotamme Sinulta:

- Aktiivista työskentelyotetta
- Erinomaisia yhteistyötaitoja lasten, työyhteisön ja perheiden hyvinvoinnin tueksi
- Halua toimia yhteisöllisesti ja rakentavasti
- Kelpoisuusehtojen mukaista lastenohjaajan tai lähihoitajan koulutusta, joka sisältää lapsiin ja nuoriin suuntautumisvaihtoehdon mukaiset opinnot.
- Voimassa olevan rikosrekisteriotteen esittämistä, siten kuin Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) edellyttää. Työsopimus on ehdollinen hyväksyttävän rikosrekisteriotteen esittämiseen saakka.

Mikäli kiinnostuit jätä meille hakemuksesi 17.7 mennessä osoitteessa rekry.varhaiskasvatus.com/meprekry. Voit kysyä tehtävästä lisätietoa 15.-17.7 välisenä aikana Minna Leinoselta p. 050 463 3305 minna.leinonen@touhula.fi
WWW-osoitehttp://www.touhula.fi
YhteystiedotPäiväkodin johtaja Minna Leinonen p. 050 4633 305 minna.leinonen@touhula.fi. Mahdolliset yhteydenotot 15.-17.7. välisenä aikana.
Työpaikan osoiteMiehentie 10, 96100 ROVANIEMI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa03.08.2020, 3.8.2020
Työaikakokoaikatyö, 7,77
Työn kesto6 - 12 kk, Määräaikainen 3.8.2020-31.5.2021
Haku päättyy17.07.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.touhula.fi/
Ilmoitus jätetty10.06.2020
Ilmoitusnumero10372755
Työnantajan viite2999

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

60 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin