Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Varhaiskasvatuksen opettaja

Touhula Varhaiskasvatus Oy Helsinki

Touhula huolehtii yli kymmenen tuhannen lapsen varhaiskasvatuksesta Suomessa. Meillä on eri puolilla Suomea jo noin 180 päiväkotia ja kasvumme jatkuu. Toimintamme kulmakiviä ovat perhekeskeisyys sekä kannustava, avoin ja kehittävä toimintakulttuuri. Olemme Touhulassa luomassa onnellista lapsuutta tukemalla lapsen oppimista, kasvua ja hyvinvointia.

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa Touhula Kivitaskuun Helsingin Kivikkoon.
Kivitasku on kolmeryhmäinen liikuntapäiväkoti, jossa jokainen lapsi on aarre. Kivitasku sijaistee loistavien puitteiden ympäröimänä. Kaksi eri leikki- ja liikuntapuistoa on ihan kävelymatkan päässä ja metsä alkaa melkein päiväkodin kulmalta. Liikunta on läsnä arjessamme joka päivä, joten toivomme myös sinun nauttivan liikunnan ilosta sekä luonnossa liikkumisesta. Päiväkotimme asiakaskunta on monikulttuurista, joka on meidän rikkaus ja vahvuus.
Touhulan liikuntapäiväkodin päivä on täynnä liikettä. Lapsia innostetaan liikkumaan monipuolisesti ja luovasti pitkin päivää. Liikunta on läsnä kaikilla oppimisen alueilla. Lasten kanssa myös keskustellaan liikkumisen, levon ja hyvien ihmissuhteiden merkityksestä hyvinvoinnille ja terveydelle. Päiväkodissa lapset pääsevät päivittäin ilmaisemaan itseään, kokeilemaan omia rajojaan ja kokemaan onnistumisen elämyksiä liikkumalla. Luontaiselle liikkumiselle ja leikille on aina aikaa ja tilaa. Lupaamme, että lapset kokevat liikunnan iloa päivittäin. Liikuntapäiväkodissamme kasvaa lapsia, joilla on hyvä suhde liikkumiseen ja itsensä huolehtimiseen jo nuorena. Liikuntapäiväkodin tavoite on luoda hyvä perusta terveille elämäntavoille. Liikuntapäiväkodistamme kasvaa iloisia ikiliikkujia, jotka ovat löytäneet liikunnan riemun sekä reippaat ja terveelliset elämäntavat. Ilo on leikkiä, liikkua, keikkua ja kiikkua!

Varhaiskasvatuksen opettajana edistät päiväkodin lasten kokonaisvaltaista hyvinvointia, kasvua, kehitystä ja oppimista yhteistyössä työyhteisösi ja perheiden kanssa. Vastaat ryhmäsi laadukkaan varhaiskasvatuksen tavoitteiden suunnittelusta sekä pedagogisesta toteutuksesta ja arvioinnista yhdessä tiimisi kanssa. Varmistat toimintaa päiväkodin teeman mukaisesti. Meillä Touhulassa pääset vaikuttamaan koko päiväkodin kehittymiseen, sillä annamme aktiivisuudelle ja uusille ideoille tilaa. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva.

Tarjoamme Sinulle:

- Monipuolisen tehtävänkuvan, jossa Sinulla on mahdollisuus tehdä työtä omalla persoonalla ja vaikuttaa päiväkodin toimintaan laajemminkin

- Kattavat koulutusmahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen

- Erinomaiset ammatilliset kehittymismahdollisuudet esimies- ja asiantuntijarooleihin

- Uudistuvan, joustavan ja virkeän toimintakulttuurin

- Touhula Rytmin (yhteinen pedagoginen vuosisuunnitelmamme) tukemaan suunnittelu- ja arviointityötäsi

- Motivoivat työsuhde-edut


Odotamme Sinulta:


- Kelpoisuusehtojen mukaista koulutusta.

- Aktiivista työskentelyotetta sekä joustavuutta toimia jatkuvassa muutoksessa

- Erinomaisia yhteistyötaitoja lasten, työyhteisön ja perheiden hyvinvoinnin tueksi

- Halua toimia yhteisöllisesti ja rakentavasti

- Voimassa olevan rikosrekisteriotteen esittämistä, siten kuin Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) edellyttää. Työsopimus on ehdollinen hyväksyttävän rikosrekisteriotteen esittämiseen saakka.

Tulethan antamaan oman osaamisesi meidän iloiseen, joustavaan, luovaan ja lapsia lämpimästi kohtaavaan työyhteisöön!

Jätä meille hakemuksesi osoitteessa rekry.varhaiskasvatus.com/meprekry 24.11.2019 mennessä. Voit kysyä tehtävästä lisätietoa päiväkodin johtaja Sanna Varalta p. 050 461 9025 sanna.vara@touhula.fi.
WWW-osoitehttp://www.touhula.fi
YhteystiedotPäiväkodin johtaja Sanna Vara p. 050 461 9025 sanna.vara@touhula.fi
Työpaikan osoitePanosaukio 1, 00940 HELSINKI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa10/2019
Työaikakokoaikatyö, 7,77
Työn kestoyli 12 kuukautta, Toistaiseksi voimassaoleva
Haku päättyy24.11.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.touhula.fi/
Ilmoitus jätetty21.10.2019
Ilmoitusnumero10139980
Työnantajan viite2440

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

32 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin