Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Varhaiskasvatuksen opettaja

Touhula Varhaiskasvatus Oy Tampere

Tervetuloa töihin Touhulaan! Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa Touhula Hervannan Wäiskiin Tampereelle.

Wäiski on viisiryhmäinen iloinen ja lämminhenkinen liikuntapäiväkoti. Liikunta näkyy arjessamme päivittäin niin sisällä kuin ulkonakin, milloin temmeltäen lähipuistoissa, milloin nauttien liikunnan riemusta omassa liikuntasalissamme. Toimimme sisarusryhmissä ja ryhmien välinen tiivis yhteistyö sekä koko henkilökunnan tuttuus lapsille ja vanhemmille antavat päiväkodillemme omaleimaisen luonteen. Yhteistyö vanhempien kanssa on meille tärkeää ja päiväkodissamme toimiikin aktiivinen vanhempaintoimikunta. Wäiskissä meistä jokainen on arvokas juuri omana itsenämme ja mukana seikkailee värikäs ja tiivis joukko lapsia ja aikuisia. Varhaiskasvatuksen periaatteitamme ovat kokopäiväpedagogiikka ja pienryhmätoiminta. Tehtävämme on olla mukana luomassa onnellista lapsuutta!

Wäiskissä työskentelee rautaisia varhaiskasvatuksen osaajia ja nyt mukaan mahtuisi vielä yksi ammattitaitoinen ja liikuntaa rakastava varhaiskasvatuksen opettaja. Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat ryhmäsi laadukkaan varhaiskasvatuksen pedagogisesta suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista yhdessä tiimisi kanssa varmistaen, että toiminta on myös päiväkodin teeman mukaista. Tehtävä edellyttää kelpoisuusehtojen mukaista koulutusta sekä moitteetonta rikostaustaotetta. Työt alkamisajankohdasta on mahdollista neuvotella.

Seitsemän syytä, miksi meille kannattaa tulla töihin?

1. Vaikuttamismahdollisuudet. Meillä arkeen vaikuttavat kaikki. Annamme aktiivisuudelle ja ideoille tilaa, joten myös sinun kätesi jälki pääsee näkymään päiväkodin toiminnassa.

2. Teeman mukainen toiminta mahdollistaa sinulle vahvuuksiesi ja mielenkiinnon kohteidesi hyödyntämisen.

3. Touhula Rytmi. Yhteinen pedagoginen vuosisuunnitelmamme tukee suunnittelu- ja arviointityötäsi.

4. Ammatilliset kehittymismahdollisuudet. Koska kasvamme ja kehitymme, tarjoamme erinomaisia urakehitysmahdollisuuksia eri asiantuntijarooleihin, esimiestehtäviin, hallinnon töihin ja jopa ulkomaille.

5. Osaava esimies. Panostamme esimiesten kouluttamiseen, sillä laadukas johtaminen vaikuttaa tutkitusti henkilöstön hyvinvointiin.

6. Edut ja virkistyminen. Tarjoamme henkilöstöllemme liikunta- ja kulttuuriseteleitä, liikuntatapahtumia ja muuta virkistävää pitkin vuotta. Jokaisella päiväkodilla on oma virkistysrahasto, ja jokainen tiimi voi päättää miten virkistysrahansa käyttävät.

7. Olemme vakavarainen ja turvallinen työnantaja. Kannattava toimintamme takaa varman tulevaisuuden.

Viihdyt meillä, mikäli:

- Olet ennakkoluuloton ja aktiivinen oman työsi kehittymisessä
- Tiedät, että hyvinvointi on jokaisen meidän vastuulla ja olet mukana edistämässä yhteisösi hyvinvointia
- Vuorovaikutustyylisi on avoin ja rakentava
- Haluat oppia uutta ja ymmärrät, että nykyajan työelämä on jatkuvaa muutosta
- Näet metsän puilta ja ymmärrät kokonaisuuksia.

Hae tehtävää 25.11.2019 mennessä. Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi viipymättä. Voit kysyä tehtävästä lisätietoa päiväkodin johtaja Saila Rissaselta, puh. 044 777 4757, saila.rissanen@touhula.fi. Olet myös tervetullut tutustumaan päiväkotiimme!
WWW-osoitehttp://www.touhula.fi
Yhteystiedotpäiväkodin johtaja Saila Rissanen p. 044 7774757, saila.rissanen@touhula.fi
Työpaikan osoiteOrivedenkatu 5, 33720 Tampere, 33720 TAMPERE
Palkkaussopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa07.01.2020, 7.1.2020
Työaikakokoaikatyö, 7,77
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy25.11.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.touhula.fi/
Ilmoitus jätetty18.10.2019
Ilmoitusnumero10138260
Työnantajan viite2424

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

32 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin