Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Varhaiskasvatuksen opettaja, Touhula Kivitasku

Touhula Varhaiskasvatus Oy Helsinki

Touhula huolehtii yli kymmenen tuhannen lapsen varhaiskasvatuksesta Suomessa. Meillä on eri puolilla Suomea jo yli 180 päiväkotia. Toimintamme kulmakiviä ovat perhekeskeisyys sekä kannustava, avoin ja kehittävä toimintakulttuuri. Olemme Touhulassa luomassa onnellista lapsuutta tukemalla lapsen oppimista, kasvua ja hyvinvointia.

Haemme varhaiskasvatuksen opettajia Touhula Kivitaskuun Helsinkiin.

Touhula Kivitasku avasi ovensa tammikuussa 2019 Helsingin Kivikossa. Touhula Kivitasku on liikuntaan painottunut, pieni ja kodinomainen päiväkoti, jossa liikunta on kiinteä osa arjen rutiineja. Päiväkodissa on kolme ryhmää: Pomput (1-2v.), Hypyt (2-3v.) ja Kiepit (4-5v.). Päiväkodissa toimii ryhmässä toimiva johtaja, varhaiskasvatuksen opettajia ja - lastenhoitajia sekä päiväkotiapulainen.Touhula Kivitasku sijaitsee monikulttuurisella asuinalueella, jonka koemme arjessamme rikkautena. Asiakaskuntamme koostuu ihanan erilaisista perheistä. Saamme juhlia monia erilaisia juhlia perinteisten suomalaisten juhlien lisäksi. Odotamme hakijalta sujuvaa suomen kielen taitoa, koska kasvattajana olet tärkeä mallittaja suomen kielen oppimisessa. Arvostamme S2 kokemusta ja monikulttuurisuuden osaamista. Haettava tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Olet etsimämme henkilö, jos olet varhaiskasvatusalan ammattilainen joka nauttii yhteisöllisestä työilmapiiristä, jatkuvista oppimismahdollisuuksista sekä tekemisen meiningistä. Meille jokainen lapsi on aarre, ja haluamme sinun jakavan saman ajatuksen. Lämmin, kiireetön kohtaaminen on meille tärkeää. Työssäsi tarvitset seikkailuhenkeä arjen muuttuviin tilanteisiin, kädet saveen -otetta ja tietenkin työyhteisötaitoja. Liikunnallisuus ja liikunnan ilon jakaminen lapsille on meille tärkeää.

Varhaiskasvatuksen opettajana edistät päiväkodin lasten kokonaisvaltaista hyvinvointia, kasvua, kehitystä ja oppimista yhteistyössä työyhteisösi ja perheiden kanssa. Vastaat ryhmäsi laadukkaan varhaiskasvatuksen tavoitteiden suunnittelusta sekä pedagogisesta toteutuksesta ja arvioinnista yhdessä tiimisi kanssa. Meillä Touhulassa pääset vaikuttamaan koko päiväkodin kehittymiseen, sillä annamme aktiivisuudelle ja uusille ideoille tilaa. Meillä työskennellessäsi pääset toteuttamaan ideoitasi ja kehittymään työssäsi.

Tarjoamme Sinulle:

- Monipuolisen tehtävänkuvan, jossa Sinulla on mahdollisuus tehdä työtä omalla persoonalla ja vaikuttaa päiväkodin toimintaan laajemminkin

- Kattavat koulutusmahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen

- Erinomaiset ammatilliset kehittymismahdollisuudet esimies- ja asiantuntijarooleihin

- Uudistuvan, joustavan ja virkeän toimintakulttuurin

- Touhula Rytmin (yhteinen pedagoginen vuosisuunnitelmamme) tukemaan suunnittelu- ja arviointityötäsi

- Motivoivat työsuhde-edut


Odotamme Sinulta:


- Kelpoisuusehtojen mukaista koulutusta.

- Aktiivista työskentelyotetta

- Erinomaisia yhteistyötaitoja lasten, työyhteisön ja perheiden hyvinvoinnin tueksi

- Halua toimia yhteisöllisesti ja rakentavasti

- Voimassa olevan rikosrekisteriotteen esittämistä, siten kuin Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) edellyttää. Työsopimus on ehdollinen hyväksyttävän rikosrekisteriotteen esittämiseen saakka.


Mikäli koet olevasi tehtävään sopiva henkilö, jätä hakemuksesi 21.7 mennessä osoitteessa rekry.varhaiskasvatus.com/meprekry. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä päiväkodin johtaja Sanna Varalta sanna.vara@touhula.fi p. 050 461 9025 ( 29.6.-1.7 klo 12-16 välillä)

Etukäteen voit tutustua meihin somessa:

https://www.facebook.com/TouhulaKivitasku/?ref=bookmarks

https://www.instagram.com/touhula_paivakodit/?hl=fi
WWW-osoitehttp://www.touhula.fi
YhteystiedotPäiväkodin johtaja Sanna Vara p. 050 461 9025 ( 29.6.-1.7 klo 12-16) sanna.vara@touhula.fi
Työpaikan osoitePanosaukio 1, 00940 HELSINKI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa03.08.2020, 3.8.2020
Työaikakokoaikatyö, 7,77
Työn kestoyli 12 kuukautta, Toistaiseksi voimassaoleva
Haku päättyy21.07.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.touhula.fi/
Ilmoitus jätetty24.06.2020
Ilmoitusnumero10383641
Työnantajan viite3033

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

46 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin