Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Varhaiskasvatuksen sijainen

Touhula Varhaiskasvatus Oy Oulu

Touhula on Suomen suurin yksityinen päiväkotiperhe ja alan merkittävä työllistäjä. Tarjoamme lapsille laadukasta ja virikkeellistä varhaiskasvatusta sekä esiopetusta iloisessa, turvallisessa ja oppimaan innostavassa ympäristössä. Jokainen päiväkotimme on profiloitunut tiettyyn teemaan: Liikunta, Seikkailu, Taide & Kulttuuri tai Kieli. Menestyksemme kulmakiviä perhekeskeisyys, ennakkoluulottomuus ja innovatiivisuus. Tärkein tehtävämme on yhdessä vanhempien kanssa kasvattaa tämän päivän pienistä lapsista huomisen suuria aikuisia.

Haemme sijaisia Oulun seudun Touhula -päiväkoteihin kesätöihin sekä tuuraamaan sairausloma- ja vuosilomatilanteissa vakituista henkilökuntaamme.

Sijaisuuksiin sopii erityisesti varhaiskasvatusalan ammattilainen tai varhaiskasvatusalan opiskelija, jolla on jo esimerkiksi harjoitteluiden kautta kokemusta päiväkotiarjesta. Meillä Touhulassa on ystävällinen ja yhteisöllinen ilmapiiri, johon sijainen on tervetullut. Sinulla on tulevaisuudessa mahdollisuus työllistyä meille kokoaikaisesti, mikäli olet saamassa alalle kelpoisuusehtojen mukaisen koulutuksen.

Tarjoamme Sinulle:

- Monipuolisen tehtävänkuvan, jossa Sinulla on mahdollisuus tehdä työtä omalla persoonalla ja vaikuttaa päiväkodin toimintaan laajemminkin
- Vakavaraisen työnantajan
- Iloisen ja virkeän työyhteisön, jossa on vahva me-henki
- Ketterän, joustavan ja jatkuvasti kehittyvän toimintakulttuurin
- Mahdollisuuden saada vakituisemman työsuhteen, mikäli Sinulla on/tulee kelpoisuusehtojen mukainen koulutus

Odotamme Sinulta:

- Aktiivista työskentelyotetta sekä oma-aloitteisuutta
- Erinomaisia yhteistyötaitoja lasten, työyhteisön ja perheiden hyvinvoinnin tueksi
- Halua toimia yhteisöllisesti ja rakentavasti
- Varhaiskasvatustyöhön suuntaavat opinnot luetaan eduksi
- Voimassa olevan rikosrekisteriotteen esittämistä, siten kuin Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) edellyttää. Työsopimus on ehdollinen hyväksyttävän rikosrekisteriotteen esittämiseen saakka.

Mikäli kiinnostuit, jätä meille hakemuksesi osoitteessa rekry.varhaiskasvatus.com/meprekry 18.3.2019 mennessä. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Voit myös kysyä tehtävästä lisätietoa palvelupäällikkö Piia Kekkoselta, puh. 050 435 9790, piia.kekkonen@touhula.fi.
WWW-osoitehttp://www.touhula.fi
YhteystiedotVoit kysyä tehtävästä lisätietoa palvelupäällikkö Piia Kekkoselta, puh. 050 435 9790, piia.kekkonen@touhula.fi.
Työpaikan osoite90100 OULU
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnekesätyö
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö, 0-7,50 h
Työn kesto1 - 3 kk
Haku päättyy12.08.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.touhula.fi/
Ilmoitus jätetty18.06.2019
Ilmoitusnumero10004852
Työnantajan viite2127

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

31 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin