Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Rekrytointikonsultti

Tp Avuksenne Oy Helsinki

TP Avuksenne on vuodesta 2006 toiminut rekrytointi- ja henkilöstöpalveluyritys.
Tytäryhtiöitämme ovat rakennus- ja teollisuusalaan erikoistunut Duunitakuu ja hotelli- ja ravintola-alaan keskittynyt Huipputyö.
Toimintamme kasvaessa ja laajentuessa, haemme uusia osaajia konserniimme.


Haemme Helsingin ydinkeskustan toimipisteeseemme vakituiseen työsuhteeseen.

Rekrytointikonsulttia


Hakemamme henkilö on kunnianhimoinen, omatoiminen ja ahkera sekä hyvä tiimipelaaja. Asiakkaiden rekrytointitarpeet ovat usein kiireellisiä, minkä vuoksi myös meidän tulee toimia ketterästi korkeaa palvelutasoa ylläpitäen. Tehtävässä menestyy vastuullinen henkilö, jolla on tehokas, optimistinen sekä ratkaisukeskeinen asenne. Hyvät viestintätaidot ovat myös tärkeässä roolissa, koska kontaktoit työssäsi paljon hakijoita puhelimitse kuin kasvotusten.

Rekrytointikonsulttina olet vastuussa rekrytointiprosessin menestyksekkäästä läpiviennistä sekä laadukkaasta hakijakokemuksesta. Tehtäviin kuuluu mm. työpaikkailmoitusten laatiminen ja julkaisu, työhakemusten seulominen ja haastattelut.

Toivomme sinulta löytyvän aikaisempaa työkokemusta rekrytointitehtävistä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää tietoteknistä osaamista. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suomenkielen suullista ja kirjallista osaamista, yhteistyökykyä, taitoja työtehtävien organisoinnista ja kykyä toimia itsenäisesti. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.


Tarjoamme sinulle paikan vahvassa kasvussa olevassa henkilöstöpalveluyrityksessä sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Pääset työskentelemään monipuolisissa ja haastavissa tehtävissä osana ammattitaitoista ja motivoitunutta tiimiä. Tarjoamme sinulle lisäksi myös kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät työsuhde-edut.


Lisätietoja voi tiedustella toimistoltamme ma-pe klo 12-15
040 015 3423 / toimisto@tpavuksenne.fi
WWW-osoitehttp://tpavuksenne.fi
Yhteystiedot040 015 3423 / toimisto@tpavuksenne.fi
Työpaikan osoiteYrjönkatu 8-10, 00120 HELSINKI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy05.06.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://tyopaikat.tpavuksenne.fi/index.php?action=open&id=506
Ilmoitus jätetty22.05.2020
Ilmoitusnumero10354305

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin