Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Web-suunnittelija

Tradesoft Oy Turku

Tradesoft Oy on turkulainen airsoft-alan yritys, jonka tavoitteena on olla alansa paras. Toimintamme käsittää verkkokaupan ja Turun myymälätoiminnan lisäksi oman Wordpress-pohjaisen airsoft-tietokannan sekä käytetyn tavaran airsoft-kauppapaikan ylläpitoa. Olemme myös kehittäneet omia ohjelmia sisäiseen ja julkiseen käyttöön.

Haemme tiimiimme web-ohjelmoijaa, joka kehittää toimintaamme edistäviä ohjelmia Mycashflow-verkkokauppaohjelmiston ja muiden tietokantojemme välille. Toimintamme käsittää verkkokaupan ja Turun myymälätoiminnan lisäksi oman Wordpress-pohjaisen airsoft-tietokannan sekä käytetyn tavaran airsoft-kauppapaikan ylläpitoa. Olemme myös tehneet muita omia ohjelmia sisäiseen ja julkiseen käyttöön. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kehittää verkkokauppaamme sekä desktop- että mobiilipuolella.

Työtä tarjotaan sopimuksen mukaan määrä- tai kokoaikaisena hakijan tilanteesta riippuen. Kokonaistyömäärä on neuvoteltavissa, mutta toivomme sitoutumista vähintään 80-100 tuntiin kuukaudessa. Työpaikkanasi toimii ensisijaisesti Turun liikkeemme. Itsenäisestä työnkuvasta huolimatta voit myös kysyä apua verkkokaupan tekniseltä tuelta. Lisäksi muu tiimisi tarjoaa mielellään mielipiteitä käyttäjänäkökulmasta.

Työssä tarvittavia taitoja:
- CSS, HTML, jQuery, MySQL, PHP, Wordpress
- Mycashflow-verkkokauppaohjelmisto
- Plussaa Excel-osaamisesta

Me tarjoamme:
- Työtehtäviä, joissa voit kehittää web-ohjelmointitaitojasi ja hyödyntää osaamistasi eri projekteissa
- Joustavat työajat ja rennon ympäristön työskentelyyn
- Mahdollisuuden vaikuttaa airsoft-alan kehitykseen Suomessa ja ulkomailla

Jos olet kiinnostunut myös asiakaspalvelutyöstä, voi sinun olla mahdollista toimia myös osa-aikaisena myyjänä. Huomaathan, että airsoft- tai muu ampuma-aseharrastuneisuus on ehdoton edellytys myyntityölle.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja mahdollisia aiempia töitäsi osoitteeseen business@tradesoft.fi.
WWW-osoitehttp://www.tradesoft.fi/
YhteystiedotThomas Karanko, business@tradesoft.fi
Työpaikan osoiteYliopistonkatu 6, 20100 TURKU
Palkkaussopimuksen mukaan
Työ alkaaheti tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Jätä hakemusbusiness@tradesoft.fi
Ilmoitus jätetty05.06.2020
Ilmoitusnumero10368115

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

32 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin