Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyjä, suosittelija

Trendintekijät Oy Tampere

Haluatko sinä omaan elämääsi tai työhösi muutoksia ja mahdollisuuksia?

Etsimme Saksalaiselle hyvinvointituotteiden markkinointikonseptille myyjiä tai suosittelijoita jakelijoiksi. Jakamaan ja markkinoimaan tuotteitamme ja konseptiamme kotoasi käsin itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden ansaita itsenäisenä jälleenmyyjänä merkittäviä lisätuloja tai saada uusi ammatti yhteistyössä kanssamme. Jos haet itsellesi merkittäviä lisäansioita tai kokoaikaista toimeentuloa voi tämä olla sinua varten. Käy myös erinomaisesti eri alojen yrittäjille oman ydinliiketoiminnan lisäksi ja tueksi

Tarjoamme sinulle alansa parhaimmat saksalaiset hyvinvointi, hoito -ja kauneusalan laadukkaat ja sertifioidut tuotteet sekä ainutlaatuisen menestyskonseptin jo 33 vuoden kokemuksella. Useita kymmeniä tapoja toimia riippuen elämäntilanteestasi.

Saat oman valmiin netti sivuston joka sisältää täysin valmiin verkkokaupan asiakastoimituksille. Automaattisesti päivittyvät sivustot 22 kielellä. Kustannukset sinulle vain kertaluontoisesti 95 euroa. Sinulle tämä mahdollistaa täysin riskittömän verkkokauppatoiminnan, olit sitten yrittäjä tai yksityishenkilö. Tuotteet toimitetaan suoraan logistiikkakeskuksesta loppuasiakkaille postitse joten sinun ei tarvitse varastoida tuotteita ja sitoa pääomia, siitä huolimatta saat myyntikatteet.

Yritys on valittu vuoden 2015 Euroopan parhaimmaksi suoramarkkinointiyritykseksi! Oma tuotekehitys, valmistus, laadunseuranta, logistiikka takaavat 33 vuoden menestyksen.

Ilmainen ja monipuolinen koulutus. Käytännössä netti -ja webinaari koulutukset tapahtuvat pääsääntöisesti iltakoulutuksena. Sinun tarvitsee ainoastaan avata linkin kotikoneeltasi tai mobiililaitteeltasi.

Katso lisää sivuiltamme ja ota rohkeasti yhteyttä: www.hyvinvoinninvartijat.fi
WWW-osoitehttp://www.hyvinvoinninvartijat.fi
Yhteystiedotwww.hyvinvoinninvartijat.fi
Työpaikan osoite33210 TAMPERE
PalkkausMyyntikate + brovisio + nouseva bonus
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa29.05.2019, Heti tai sopimuksen mukaan
Työaikaosapäivätyö, Mahdollista tehdä sivutoimisesti ja yrittäjänä
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy29.05.2019
Ilmoitus jätetty16.05.2019
Ilmoitusnumero9967529

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin