Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sosiaalialan ohjaaja

Tuisku Terveys- ja Sosiaalipalvelut Oy Laihia

Haemme sosionomi OHJAAJAA Asumiskoti Tuiskuun. Ilmoitathan hakemuksessa selkeästi mihin yksikköön olet hakemassa, sillä meillä on avoin haku auki koko ajan myös muihin yksiköihin.

Tuisku Terveys- ja Sosiaalipalvelut Oy on yksityinen sosiaalipalveluita tuottava kasvuyritys, joka on kahdessa vuodessa kasvanut työllistämään lähes sata henkeä ja vakiinnuttanut paikkansa lastensuojelun piirissä valtakunnallisesti. Lastensuojelun lisäksi yritys tarjoaa avohuollon palveluita, jälkihuoltoa, sekä perhetyötä.

Ohjaajan työtehtäviin kuuluu osallistuminen lapsen/nuoren kasvatus- ja hoitotyöhön yhteistyössä yksikönjohtajan ja tiiminvetäjien kanssa, sekä yhteydenpito lapsen/nuoren verkostoihin. Jokaisella ohjaajalla on vastuulapsi/nuori, jonka kanssa pyritään luomaan tiiviimpi kiintymyssuhde.

Miksi valita Tuisku Terveys- ja Sosiaalipalvelut Oy? Koulutusmyönteinen ja kannustava yritys tarjoaa moniammatillisen työympäristön tukemana monipuolisia ja haastavia tehtäviä, eikä yksikään työpäivä tule toistamaan itseään. Näiden lisäksi työsuhde-etuihin kuuluu mm. toimivan työterveyshuollon rinnalle otettu vapaaehtoinen vapaa-ajan vakuutus, TyKy ja TyHy -toiminta, kuukausittaiset tiimipäivät ja säännöllinen työnohjaus, ravintoetu, sekä meneillään oleva laatuprojekti takaamaan laadukkaan hoito- ja kasvatustyön.

Asumiskoti Tuisku sijaitsee rauhallisella alueella Kurikan Jurvassa lähellä hyviä ulkoilumahdollisuuksia. Etäisyys Vaasaan ja Seinäjoelle noin 60km.

Arvostamme kokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä, sekä psykiatrian työkokemusta. Jos olet joustava tiimityöskentelijä ja kaipaat haasteita, olet etsimämme työntekijä. Työ on kolmivuorotyötä. Hygieniapassi ja ensiapukoulutukset katsotaan eduksi.

Palkkaus on yksityisen sosiaalialan TES:n mukainen kokemukseen ja koulutukseen pohjautuva kuukausipalkka, käytössä on työaikapankki. Työssä noudatetaan 6kk koeaikaa. Tehtävään valittavan on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote. Työntekijä sitoutuu Tartuntalain (1227/2016) mukaiseen rokotussuojaan.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV lähetetään sähköpostilla 27.10.2019 mennessä. Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse.
WWW-osoitehttp://tuiskuoy.fi
YhteystiedotToimitusjohtaja Juhani Kannelmaa, juhani.kannelmaa@tuiskuoy.fi, 0405244281
Työpaikan osoiteLiisantie 14 B 6, 66400 LAIHIA
PalkkausYksit. sos. palv. tes.
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaika3-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy27.10.2019 klo 23:00
Jätä hakemusjuhani.kannelmaa@tuiskuoy.fi
Ilmoitus jätetty20.09.2019
Ilmoitusnumero10107081

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

31 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin