Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyntineuvottelija, Varainhankinta - (Etä-työ)

Tulokset Liikkuu Oy Teijo, Etätyö

Yrityksemme pääpaino on kuluttaja- sekä yritysmyynnissä ja palkkaamme nyt valtakunnallisesti yli 20 innokasta työntekijää projektin etämyynti tiimiimme!

Työssä tarvitset normaalit etätyöhön soveltuvat työvälineet ;
- Tietokone + internet yhteys
- kuulokkeet + mikrofoni

Saatat olla etsimämme työntekijä, jos pystyt tekemään työt ammattimaisesti mutta samaan aikaan pilke silmäkulmassa, sillä se on myyntityön ja asiakaspalvelun kannalta tärkeintä. Yhtiössämme on valtava määrä työtehtäviä liiketoimintamme laajentumisen vuoksi, ja jokaisessa pestissä on pidettävä mielessä että homman kuuluu olla hauskaa ja tavoitteiden lujempia kuin kenelläkään muulla!

Kuinka hauskanpito ja ammattimaisuus kulkevat käsi kädessä?
Järjestämme jatkuvasti työntekijöillemme kisoja. Keskivertosuorituksista emme palkitse, mutta kun aidosti ylittää itsensä, siitä on syytä esimerkiksi illallinen, hotelliyö, lomamatka tai vaikka viinipullo napata! Mikäli koko tiimi voittaa, lähdetään juhlimaan vaikka karting-autoilla - tai mitä ikinä luovaa keksimmekään!

Emme vaadi aikaisempaa kokemusta sillä koulutamme sinut työhön. Mitä tämä tarkoittaa?
Vaadimme sinulta ainoastaan asenteen ja tiedämme että se riittää! Kouluttajillamme on vuosien kokemus tuloksellisesta puhelinmyynnin valmennuksesta. Meidän moderni tapamme valmentaa pitää sisällään peruskoulutuksen työhön sekä jatkuvan myynnin valmennuksen LIVE-työkalulla, missä olemme asiakaskohtaamisessa sinun kanssasi!


Työnhakijalle tärkeät tiedot:

Paikkakunta: Etätyö
Työaika: ma-pe 08:45 - 16:30 tai sop.mukaan
Palkka: Pohjapalkka + nouseva provisio mikä takaa mahdollisuudet myös normaalia isompaan palkkaan!
Viimeinen hakupäivä: 31.01.2022


 

 

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin