Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Opiskelija duuni, Osa-aikatyö

Tulokset Liikkuu Oy Helsinki,vantaa,espoo,kerava

 

Kiinnostaako vähän leveämpi opiskelijaelämä? Kolottaako sitä tiettyä hammasta? Onko lisärahalle tarvetta? Tukien päälle juuri maksimi summa, sekin onnistuu! Jos osuin oikeaan niin jatka lukemista!

 

Haemme jo valmiiksi osaavan ja monipuolisen tiimimme vahvistukseksi opiskelijoita osa-aikaiseen työsuhteeseen keväälle 2022. Toimimme 4 paikkakunnalla ja valtakunnallisesti tarjoamme 20 opiskelijalle mahdollisuuden yhdistää työnteko sekä opiskelu Tulokset Liikkuu Oy:n riveissä.

 

Miksi opiskelu ja työnteko meillä?

 

Vuonna 2021 yrityksemme on työllistänyt kymmeniä opiskelijoita ja meillä on yhteistyö neljän eri oppilaitoksen kanssa. Ymmärrämme että opiskelijalle tärkeimmät kriteerit työtä etsiessä ovat: joustavat työajat, energinen työympäristö, ammattimainen koulutus ja sopiva rahallinen korvaus työtunteihin nähden. Nämä täyttyy meillä!

 

-Työvuorot voimme sovittaa lukujärjestyksen mukaan viikko kerrallaan. (minimi 15h/vko)

-Työt tehdään hyvällä porukalla siisteissä sisätiloissa ja arvostamme joukkuepelaajia ketkä oman työpanoksen päälle pitää huolta että ympärillä olevat viihtyvät!

-Uskomme jatkuvaan kehitykseen ja jokaisella paikkakunnalla meillä on valmentaja, joka pitää huolen siitä että kehitys ei lopu tyytyväisyyteen. 

-Palkkiomallimme on räätälöity osa-aikaisille työntekijöille sopivaksi niin että se sopii koulun ohelle hienosti. (500€-1200€/kk).

 

Työtehtävät:

 

-Myynti (5 eri toimeksiantoa)

-Asiakaspalvelu

-Rekrytointi

-Maksun kannustin

-Johtotehtävät

 

Keväälle valmennamme opiskelijoille myyntityön alusta loppuun ja suunnittelemme jokaiselle oman väylän asettaen välitavoitteet kohti suurempaa päämäärää. Kesällä on mahdollista siirtyä koko-aikaiseksi työntekijäksi kun on työt hoitanut mallikkaasti.

Helsingin yksikön toimistopäällikkö Jere Autio:

Työskentelemme urheilumaailman tavoin - tuemme toisiamme päivittäin, teemme maaleja joukkueena ja juhlimme yhdessä onnistumisia! Mutta ennen kaikkea asenne ratkaisee ja siksi uskon, että juuri sinä onnistut meillä! 

Täytä alta hakulomake ja vastaa muutamaan helppoon kysymykseen - aikaa menee noin 2 minuuttia ja minä soitan sinulle heti seuraavana päivänä ja jutellaan lisää siitä, miten voimme hyödyntää sinun osaamistasi meidän joukkueessamme!

35 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin