Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Varainhankintaa kesätyönä

Tulokset Liikkuu Oy helsinki

Tulokset Liikkuu Oy 2021 vuodelle päivitetty moderni myynti- ja markkinatalo, joka hoitaa myynti- ja asiakaspalvelutehtäviä niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaille. Toimimme Helsingissä, Vantaalla, Tampereella, kokkolassa ja Turussa. Meillä työskentely lähtee siitä, että jokainen viihtyy töissä ja työt tehdään aina ammattimaisella otteella rennossa työporukassa. Meille menestyminen on tärkeää ja tarjoammekin jokaiselle loistavat avaimet menestymiseen !

Palkkaamme nyt tiimimme 10 kesätyöntekijää Valtakunnalisen liikunntaorganisaation toimeksiantoon, sillä vallitsevan tilanteen vuoksi tuotteille on valtava kysyntä. Tässä projektissa tarjoamme ennalta valikoidulle, potentiaalisille asiakaille varainhankitatuotetta; Urheilun Unelma-arpoja.

Unelma-arpojen tuotto menee suoraan lasten ja nuorten liikunnan tukemiseen sekä harrastusmahdollisuuksien kehittämiseen. Samalla asiakkailamme on mahdollisuus voittaa upeita palkintoja jopa 400.000€ saakka! Veikkauksen tuottojen laskiessa tämä on loistava keino tukea suomalaista urheilua, ja tämän vuoksi kysyntä on ollut suurta.

Mitä sinä tarvitset meille tullessasi? Ainoat asiat ovat halu tehdä rahaa ja menestyä sekä suomen kielen taito. Emme vaadi aiempaa työkokemusta, sillä tässä työssä persoona, asenne ja oma tahtotila merkitsevät kaikista eniten. Me koulutamme perusteellisesti ja valmennamme jokaista työntekijäämme työsuhteen aikana, olit sitten vasta aloittanut tai konkari. Panostamme hyvään työilmapiiriin ja huikeisiin myyntikilpailuihin, koihin jokainen on oikeutettu osallistumaan. Kuluneiden viikkojen aikana meillä on voitettu esimerkiksi taulutelevisioita, PlayStation5- konsoleita, uusia tietokoneilta, satojen eurojen lahjakortteja ja muita arvokkaita palkintoja.

Palkkauksemme on reilu ja kannustava. Projektista riippuen kesätyöntekijän kuukausiansiot ovat 1700-300 ja tietysti omalla tehokkuudella palkkaa pystyy nostamaan. Ahneus ja kaupannälkä ovat ominaisuuksia joita ehdottomasti arvostamme.

Hoitaessasi hommat hyvin kesällä taloon on mahdollisuus jäädä pidemmäksikin aikaa joko osa-aikaisena tai vaikka vakituisenakin.

Käsittelemme hakemukset saapumisjärjestyksessä ja haastattelemme jokaisen hakijan. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa olla nopea! Voit hakea linkistä bit.ly/duunit-2021 tai soittamalla taikka laitamalla viestiä numeroon 0453229885 niin sovitaan aika haastatteluun!
 

43 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin