Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Johtava sosiaalityöntekijä

Turun kaupunki Turku

Meitä Turun perhe- ja sosiaalipalveluissa yhdistää väkevä ammattiylpeys ja palava halu tehdä työmme paremmin. Etsimme nyt johtavaa sosiaalityöntekijää lastensuojelun avohuoltoon, vastuualueenasi on moniammatillisen yksikön johtaminen. Yksikössämme työskentelee sosiaalityöntekijöitä ja -ohjaaja, perhetyöntekijöitä, ja -ohjaajia sekä toimistosihteeri.

Yksikössämme tehdään töitä kahdessa tiimissä systeemisellä työotteella ja työtä moniammatillisissa tiimeissä toisiamme tukien. Meillä jokaisella on vapaus olla juuri oman alansa asiantuntija. Olemme systeemisessä työotteessa edelläkävijöitä Suomessa.

Johtavana sosiaalityöntekijänä osallistut tiimeihin konsultoivana sosiaalityöntekijänä. Kuulut myös lastensuojelun johtoryhmään ja pääset kehittämään yksikkösi työtapoja yhteistyössä muiden perhe- ja sosiaalipalveluiden esimiesten kanssa. Vastaat myös yksikkösi talouden ja toiminnan seuraamisesta.

Etsimme joukkoomme ammattilaista, joka innostuu työstään ja sen kehittämisestä sekä nauttii uuden oppimisesta. Työsi vaatii sekä itsenäistä päätöksentekoa että erinomaisia vuorovaikutustaitoja

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalityöntekijän kelpoisuus, alan tuntemus sekä riittävä johtamistaito.

Valitun on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä).
Odotamme, että sinulla on työkokemusta lastensuojelusta.
Eduksi katsomme kokemuksen systeemisestä työtavasta sekä ratkaisukeskeisen ja kehittämismyönteisen ajattelutavan.

Kehitämme aktiivisesti toimintaamme osana turkulaisille lapsiperheille tarjottavia palveluita.
Olemme kehittäneet aktiivisesti systeemistä työtapaa ja edistämme asiakasosallisuutta tiimeissä. Olemme myös mukana Asiakkaasta osalliseksi -hankkeessa sekä Veturointi-hankkeessa, joiden avulla edelleen vahvistamme asiakaslähtöistä työtapaa.

Turun kaupungin esimiehille järjestetään säännöllisesti esimieskoulutuksia, joiden avulla sinulla on mahdollisuus kehittyä työssäsi. Myös muu koulutustarjonta on laaja. Työhösi saat tukea mm. työnohjauksessa - kollegoiden ja lähiesimiehen tuki ja ohjaus on luonnollinen osa työtäsi.

Leveät hartiamme tarjoavat vakaan työympäristön, jossa on tukea saatavilla, mikäli eteen tulee yllättäviä käänteitä - talomme on täynnä eri alojen asiantuntijoita, joilta jokainen meistä voi ja saa oppia lisää. Nyt haluamme sinut mukaan joukkoomme - hae!

Tarjoamme työsuhde-etuina
- Monipuoliset koulutukset, joihin kannustamme osallistumaan.
- Fölin työmatkakortti edullisempiin bussimatkoihin.
- Virikeranneke Turun kaupungin liikunta- ja kulttuuripalveluihin.

Yhdenvertaisuuden edistämiseksi suosimme anonyymiä rekrytointia. Tämä tarkoittaa sitä, että rekrytoinnin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa näistä kysytäänkin taustatiedoissa, tiedot eivät näy rekrytoivalle esimiehelle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.
WWW-osoitehttp://www.turku.fi
YhteystiedotEira Virolainen p. 050 342 4368, eira.virolainen@turku.fi

Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Kirjalliset hakemukset tulee toimittaa ennen hakuajan päättymistä osoitteella: Hyvinvointitoimiala, kirjaamo, PL 670, 20101 TURKU
Työpaikan osoiteLinnankatu 23, 20100 TURKU
Palkkaus3 757,20 €/kk
Työ alkaa01.09.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy13.07.2020 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/TKU25-20-141-20/fi_FI
Ilmoitus jätetty04.06.2020
Ilmoitusnumero10366492
Työnantajan viiteTKU25-20-141-20

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

30 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin