Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitaja

Turun kaupunki Turku

Kotihoito on tarkoitettu vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, joiden toimintakyky rajoittaa itsenäistä suoriutumista arjen toiminnoissa. Kotihoidon lähihoitajana toimit omahoitajana nimetyille kotihoidon asiakkaille, joiden palveluista vastaat laaja-alaisesti. Kotihoidon lähihoitajan työ vaatii ryhmätaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Toivomme hakijalta kehittämishalukkuutta sekä aktiivista toimintaa kotihoidon asiakkaiden kokonaisvaltaisessa hoidossa. Jos koet itsenäisen ja vastuullisen työn omaksesi, niin haluamme sinut mukaan kehittyvään työyhteisöömme.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto taikka aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa, ajokorttia, omatoimista ja täsmällistä työotetta, Suomen kielen taitoa sekä ihmisläheistä ja positiivista asennetta työssäsi.

Eduksi luemme asiakastietojärjestelmä Pegasoksen tuntemuksen, kokemuksen hoitotyöstä, lääkehoidon osaamisen varmistamisen näyttö ja tentti suoritettuna, oman auton käyttömahdollisuuden sekä Turun alueen tuntemuksen.

Etsimme tiimiimme kaiken ikäisiä ammattilaisa. Olethan joustava, vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen tiimityöskentelijä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toteuttaa monipuolisesti lähihoitajan työtehtäviä, kehittää osaamistasi sekä päästä tekemään merkityksellistä työtä ikä-ihmisten parissa. Tule osaksi nuorekasta ja iloista työyhteisöämme.

Haku päättyy 30.4.2019 klo 15:00, mutta työ voi alkaa mahdollisesti aikaisemminkin.
WWW-osoitehttp://www.turku.fi
Yhteystiedotpalveluesimies Joonas Lehto. 050-5020289 / joonas.m.lehto@turku.fi
Työpaikan osoiteKurjenmäenkatu 6, 20700 TURKU
Palkkaus2 079,09 €/kk
Työ alkaa01.05.2019, tai sopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.04.2019 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/TKU25-60-26-19/fi_FI
Ilmoitus jätetty15.04.2019
Ilmoitusnumero9929674
Työnantajan viiteTKU25-60-26-19

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin