Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Liikennesuunnitteluinsinööri

Turun kaupunki Turku

Haemme liikennesuunnitteluinsinööriä kaupunkiympäristötoimialan kaupunkisuunnittelu ja maaomaisuus -palvelualueen liikennesuunnitteluyksikköön.

Yksikkö vastaa kaupungin liikennejärjestelmän suunnittelusta ja kehittämisestä tavoitteina toimiva, turvallinen ja ympäristöllisesti kestävä liikennejärjestelmä. Liikennesuunnitteluyksikön tehtävät ulottuvat yleis- ja asemakaavavaiheen liikennesuunnittelusta aina yksityiskohtaisiin liikennejärjestelyiden suunnitelmiin saakka. Yksikön tehtävät vaativat monipuolista osaamista liikennesuunnittelun osa-alueista ja kykyä sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn.

Valittavan liikennesuunnitteluinsinöörin tehtäviin tulee sisältymään suunnittelutehtävien lisäksi liikennesuunnittelun tietoaineiston ylläpitoa ja sen kehittämistä. Vakanssin kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai insinöörin tutkinto ja hyvä tehtävään soveltuva työkokemus.

Eduksi luetaan käytännön kielitaito (ruotsi ja englanti) sekä AutoCad- ja MapInfo-ohjelmien tuntemus.

Tehtävä täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla. Tehtävään valittavan on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon lausunto terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle lähijohtajalle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.
WWW-osoitehttp://www.turku.fi
YhteystiedotLiikennesuunnittelupäällikkö Matti Salonen, p. 050 558 9334, matti.salonen@turku.fi
Työpaikan osoitePuolalankatu 5, 20100 TURKU
Palkkaus3 270,91 €/kk, teknisten sopimus
Työ alkaa2.8.2021 tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy20.05.2021 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/TKU00-61-47-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty04.05.2021
Ilmoitusnumero10737045
Työnantajan viiteTKU00-61-47-21

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

14 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin